Início » Dieren » Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en gered

Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en gered

© Duitse herder betrapt bij verzorgen van blinde hond en geredDuitse herder betrapt bij verzorgen van blinde hond en gered

Sociale netwerken onthulden een verhaal dat veel mensen aan het huilen zal maken. Het toont eigenlijk de onvoorwaardelijke liefde die honden te geven hebben. En niet alleen voor mensen, maar ook voor hun eigen hondengenoten. Alejandro A. Martinez liep langs de weg toen hij twee Duitse herders heel dicht bij elkaar zag.

Op zijn sociale netwerken liet hij doorschemeren dat iets hem opviel. Het mannetje duwde het vrouwtje zodat ze niet op de middelste baan zou komen. Dus besloot hij ze allebei in zijn vrachtwagen te zetten om ze naar een veilige plek te brengen. Zo realiseerde hij zich dat de hond over het vrouwtje waakt omdat ze blind is.

Lees ook  Deze hond rent elke dag weg om het graf van zijn baasje te bezoeken

Dank aan de man die besloot de honden te redden.

Duitse herder leidde zijn metgezel daadwerkelijk naar de veilige kant van de weg. En dat met de bedoeling te voorkomen dat het geplet wordt. “Het bewijs dat dieren loyaler zijn dan wij mensen”, reageerde Alejandro op sociale netwerken, waar zijn verhaal uiteindelijk het enthousiasme van internetgebruikers opwekte.

Lees deze schattige kat houdt ervan om haar varkensvrienden te masseren en te aaien

Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en geredBron: Capture Instagram

De

Post die hij deelde, ging viraal. Dus met ieders hulp slaagde hij erin om ze naar de dierenarts en verpleegster te krijgen. echter verzekerde hij dat ze nu in goede handen zijn. De honden zijn daadwerkelijk geadopteerd en krijgen alle nodige zorg om hun conditie te verbeteren.

Lees ook  Deze hond vond een thuis en werd teruggebracht naar het asiel, maar hij zal nooit ophouden met glimlachen.

Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en geredBron: Capture Instagram

Dit soort verhalen is erg ontroerend. Niet alleen omdat ze de vrijgevigheid en empathie van bepaalde dieren tonen. Maar ook vanwege de straatsituatie waarin velen van hen leven.

Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en geredBron: Capture Instagram

Honden zijn geweldige wezens die dankbaar zijn voor alles wat we ze kunnen geven. We blijven vechten om mensen bewust te maken van de verantwoordelijkheid van het dagelijks bezitten van een huisdier. Het is echt een verbintenis voor meerdere jaren.

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!