Início » Dieren » Een beer hindert de toeristen en slaat hun tent aan stukken

Een beer hindert de toeristen en slaat hun tent aan stukken

Zaterdag 16 december maakte een fietser een zeer vervelende ervaring mee toen hij op de weg in de Drôme, Frankrijk, werd aangereden door een wild varken. De man, voorzitter van de plaatselijke wielerclub, reed met andere fietsers tussen Saillans en Pontaix. Toen hij een dier tegenkwam dat van de dijk was gesprongen, stormde het op hem af. De man liep na de val licht hoofdletsel op, maar zijn fiets wel volledig vernietigd.

Een lid van de groep plaatste een foto van een wild zwijn en staat van de fiets een persoon. Bovendien werd deze publicatie op grote schaal verspreid op sociale netwerken. Bovendien trok het incident de aandacht van de lokale media potentieel gevaar geassocieerd met het naast elkaar bestaan ​​van fietsers en wilde dieren op de wegen in de regio. Lokale overheden hebben het een bericht ontvangen over de noodzaak om de verkeersveiligheid te vergroten in gebieden waar veel wilde dieren voorkomen.

Lees ook  Na een moeilijk verleden krijgt de hond geleidelijk aan vertrouwen in de mens!

Als gevolg hiervan stopten andere leden van de groep fietsers om de gewonde man te helpen. Vervolgens belden ze de hulpdiensten, die hem naar het ziekenhuis brachten.

Om te lezen Hij komt thuis en vindt het onvoorstelbare op de bank, het dier is indrukwekkend!

Volgens de artsen de man liep lichte kneuzingen op aan het hoofd en zijn toestand is niet ernstig. Na uitgebreide onderzoeken besloten de artsen dat hij de volgende dag het ziekenhuis mocht verlaten. Ze adviseerden hem om thuis van zijn verwondingen te herstellen, met advies over rust en regelmatig medisch toezicht. Aan de andere kant onderging zijn fiets niet hetzelfde lot, omdat ze onomkeerbaar beschadigd was door een aanvaring met een wild zwijn.

Zijn camera registreert de bewegingen van het zwijn

Een wild varken valt een fietser aan en snijdt zijn fiets in tweeënEen wild varken valt een fietser aan en snijdt zijn fiets in tweeënInstagram vastleggen

Lees ook  Een redder redde een hond die vastzat in een dam en verlamd was door angst, een echte held

Het wilde zwijn is een zeer voorkomende soort in Frankrijk, waar hun aantal op vijf miljoen wordt geschat. Hun aanwezigheid levert feitelijk problemen op voor boeren die schade aan hun gewassen lijden. Bij verkeersongevallen vallen ook automobilisten. De situatie veroorzaakte dan ook toenemende bezorgdheid bij de lokale autoriteiten. Deze laatste worden momenteel overwogen maatregelen te minimaliseren interacties tussen dieren in het wild en menselijke activiteiten.

Volgens gegevens van de Franse Verzekeringsfederatie ontstaan ​​er jaarlijks 60.000 schadegevallen als gevolg van aanrijdingen met wilde zwijnen. Door er een paar te veroorzaken Materiële schade van 30 miljoen euro en 20 doden .

Na een aanrijding met een wild zwijn zal de fietser nu een nieuwe fiets moeten aanvragen bij de Kerstman. Haar De huidige fiets is niet meer bruikbaar. Ondanks de schok herstelt de man goed van de val en hoopt snel weer met zijn wandelstok de weg op te kunnen.

Lees ook  Paard en kat zijn onafscheidelijk - ze zijn onafscheidelijk geworden!

Lees Kerstcadeaus voor honden en katten: ideeën om uw huisdier te verrassen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!