Início » Dieren » Een bezoeker raakt een babybizon aan in een nationaal park en het dier moet geëuthanaseerd worden!

Een bezoeker raakt een babybizon aan in een nationaal park en het dier moet geëuthanaseerd worden!

Een bezoeker raakte een jonge bizon aan in het nationale park, het dier moest geëuthanaseerd worden!

Yellowstone National Park heeft een zeer duidelijke regel die absoluut moet worden gevolgd. Het is toeristen ten strengste verboden om de dieren te naderen. Veel mensen respecteren deze regel echter niet. Sterker nog, een man heeft onlangs een babybizon aangeraakt!

Een bizon gescheiden van zijn kudde in Yellowstone Park!

Weinig mensen houden zich aan de regel om afstand te houden van dieren in Yellowstone Park. Op 20 mei van dit jaar constateerden de autoriteiten een zeer ongebruikelijke overtreding. Een man die Clifford Walters heette, stoorde een babybizon!

De officier van justitie zei dat meneer Walters geen “verontrustende babybizon” was. De baby verloor zijn moeder toen de kudde de rivier overstak. De man zei dat hij het worstelende dier in gevaar hielp, maar hij deed niets verkeerd!

Lees ook  Dit varken groeide op met vijf honden en denkt nu dat hij een van hen is.

Lees meer Een man redde twee verlaten pitbulls die ook zijn leven redden

Het is moeilijk te zeggen of de verklaring van de aanklager 100% waar was of niet. Eén ding is zeker, wat de bedoeling ook was, Clifford Walters had het. interactie met bizons. Dit evenement, dat plaatsvond in Yellowstone National Park, had ernstige gevolgen!

Een bezoeker raakte een jonge bizon aan in het nationale park, het dier moest geëuthanaseerd worden!Bron: Capture Instagram

Het lijkt misschien verrassend, maar deze interactie door Clifford Walters kostte het dier zijn leven. Volgens de parkadministratie moest de babybizon echt… geëuthanaseerd worden. Dit was het enige alternatief voor de situatie waarin het dier van zijn kudde werd gescheiden!

Clifford Walters heeft betaald voor wat hij deed!

Volgens ambtenaren moest de babybizon om verschillende redenen worden geëuthanaseerd. De belangrijkste daarvan was het feit dat deze menselijke interactie de reïntegratie in de kudde in de war bracht. In zo’n situatie wijzen wilde dieren hun kroost vaak af !

Lees ook  Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis - een angstaanjagende ontdekking!

Babybizons die door de kudde zijn achtergelaten, kunnen voor sommige mensen ook gevaarlijk zijn. Om veiligheidsredenen werd het dier geëuthanaseerd. Clifford Walters, de man die met het dier in het park communiceerde, werd natuurlijk voor de rechter gebracht!

Lees meer Hij wil een selfie maken met een slang, wat hem duur komt te staan

Man pleit schuldig aan het verstoren van wilde dieren in het Yellowstone National Park. Deze verstoring leidde tot de euthanasie van de babybizon! Clifford Walters moest een boete van $500 betalen. Maar daar houdt het niet op!

De persoon die de bizon aanreed, moest ook $ 500 betalen aan het Yellowstone Forever Wildlife Fund. Daarnaast moest Clifford nog een bedrag betalen voor andere onkosten. Al met al heeft zijn daad hem gekost. 1040 dollar. ! Een bezoeker raakt een babybizon aan in het nationale park, het dier moest geëuthanaseerd worden! Bron: Capture Instagram

Lees ook  Begrijp waarom je kat overmatig likt!

Een droevig verhaal van een bizon, dat ongetwijfeld als les zal dienen voor andere bezoekers!

Dit bizonincident zal ongetwijfeld een les zijn voor bezoekers van Yellowstone National Park. Mensen weten nu dat zelfs een kleine interactie met een dier ernstige gevolgen kan hebben. catastrofale gevolgen . Het verstoren van dieren in het wild kan sommige dieren het leven kosten!

Ambtenaren van het Yellowstone National Park moedigen bezoekers aan om op minimaal 25 meter afstand van de dieren te blijven. Dit voorkomt gevallen zoals die met deze bizon. wordt herhaald. Bezoekers moeten ook afstand houden (100 meter of meer) van roofdieren!

Lees meer Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis. Haar ontdekking is huiveringwekkend!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!