Início » Zvířata » Een blind zwerfkitten zit op een parkeerplaats te wachten op redding

Een blind zwerfkitten zit op een parkeerplaats te wachten op redding

Een blind zwerfkitten zit op een parkeerplaats te wachten tot het gered wordt.

Er zijn veel huisdieren in de wereld die wachten om gered te worden. De meesten van hen hebben niet het geluk gehad om een echt thuis te hebben. Het enige wat ze moeten doen is alleen over straat zwerven. Dat is het geval met dit kitten! Zijn situatie is erger dan die van zijn soortgenoten. Het kitten is blind en had onmiddellijk medische hulp nodig!

Dit blinde kitten werd gered door Hope For Paws!

Onlangs kreeg Hope For Paws een telefoontje over een dakloze blinde kat. De kat was helemaal alleen op de parkeerplaats! Zijn toestand maakte het makkelijk voor de reddingswerkers om hem te redden.

Reddingswerkers hadden geen problemen om het katje van de parkeerplaats te krijgen. De redders aarzelden aanvankelijk om het kitten naar de dierenarts te brengen. Dit kwam omdat andere leden van zijn familie ook in de buurt waren.

Lees ook  Een onverwachte vriendschap tussen een kat en een rat schokt de wereld!

Lees Zijn hond meenemen naar de dierenarts om een schokkende reden, zijn verzoek verafschuwde het personeel.

Het kitten, dat ze “Kenshi” noemden, was er heel slecht aan toe. Zijn ogen waren zo erg beschadigd dat ze die moesten behandelen. De kat leed aan herpes in de oogkassen .

Een ongeneeslijke ziekte waarvan de enige behandeling een operatie is. Dat is tenminste wat de dierenarts de redders vertelde. De paramedicus besloot toen om het dier te opereren.

Een succesvolle maar dure operatie!

De operatie van het kitten was een echt succes . De dierenarts moest de ogen van de kat verwijderen om bij de wortel van de herpes te komen. De arts voerde vervolgens verder onderzoek uit om andere mogelijke pathologieën te identificeren.

Lees ook  De hond klimt op de kruk om zijn beste vrienden te zien!

Slepé toulavé kotě sedí na parkovišti a čeká na záchranu.Bron.

Gelukkig had het kitten geen andere lichamelijke problemen. De redders besloten terug te keren naar de parkeerplaats waar ze het katje hadden gevonden. Ze konden de overblijfselen van Matou’s familie redden .

Lees verder Teef met gewond been redde haar 13 puppy’s uit de brand

En inderdaad, de andere leden van de kattenfamilie waren er nog. Ook zij wachtten geduldig op iemand die hen zou redden. Na de redding brachten vrijwilligers van Hope For Paws ze naar hun nieuwe thuis. ze werden aan Kenshi’s zijde gebracht .

De kleine familie was blij om weer samen te zijn! De vrienden van het kitten waren zijn onwrikbare steun. Ze waren erbij vanaf het einde van zijn operatie tot aan zijn herstel. ..

Kitten: Een nieuw thuis!

Alle katten zijn nu in goede handen in het asiel. En ze genieten allemaal van elkaars aanwezigheid. Elke dag in het asiel is vol plezier en vreugde. De kat is gelukkiger dan ooit, ondanks zijn handicap. Het feit dat Kenshi blind is, weerhoudt hem er niet van om met volle teugen van het leven te genieten .

Lees ook  3 schattige hondenrassen waarvan het gedrag destructief kan zijn

Zatoulané slepé kotě sedí na parkovišti a čeká na záchranu.Bron.

De hele bende, evenals het kitten, werd vervolgens ter adoptie aangeboden. Ze hoopten nieuwe baasjes te vinden. En na een aantal wachttijden werd Kenshi eindelijk geadopteerd! Hij kreeg de naam Cherry en toevallig is een van zijn nieuwe hondenvrienden, Charlie, ook blind. De twee hoofdpersonen zijn beste vrienden geworden!

Lees Ze denkt dat ze een paard heeft gekocht, maar als de dierenarts het ziet, moet hij de politie bellen.

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!