Início » Dieren » Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die naar hem toe komen!

Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die naar hem toe komen!

Een blinde en dove hond troost de verlaten dieren die naar hem toe komen!

Deze hond is blind en doof. Maar ondanks zijn moeilijke leven is hij een schattig dier dat altijd de zwerfdieren troost die zijn baasje redt en in huis neemt totdat ze een permanent thuis vinden. Ontdek het verhaal van deze hond die beroemd is geworden op internet.

Deze hond maakte veel ups en downs mee voordat hij in het leven van zijn huidige baasje kwam.

De blinde en dove hond kwam in twee verschillende asielen terecht. Hij werd vier keer geadopteerd en elke keer brachten zijn adoptanten hem terug. Blijkbaar wilde niemand voor een gehandicapte hond zorgen.

Toen Sheryl ontdekte wat er met de hond was gebeurd, wilde ze hem helpen. Ze redt dieren en is vrijwilliger als pleegzorgwerker. Met andere woorden, ze vangt zwerfhonden en -katten op en zorgt voor hen tot ze een familie vinden.

Lees ook  Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft gered

Lees meer Tips en trucs om een oude hond gelukkig te houden

Slepý a hluchý pes utěšuje opuštěná zvířata, která k němu přicházejí!Bron.

In Sherio’s geval adopteerde ze hem niet zomaar tijdelijk. Ze besloot hem een kans te geven die niemand hem ooit eerder had gegeven: een thuis voor altijd. Dus adopteerde ze hem. “Iedereen gaf hem op, maar mijn familie en ik waren daar niet klaar voor.

Alle geadopteerde dieren vertrouwden de hond meteen!

Gedreven door zijn empathie en nobelheid is Sherio sindsdien een heel liefdevol huisdier. Hij is net zo lief voor mensen als voor de achtergelaten dieren die bij hem komen. Hij kan zich met hen identificeren, waardoor hij medeleven kan tonen. Slepý a hluchý pes utěšuje opuštěná zvířata, která k němu přijdou! Bron: Capture Instagram

“Vlak na de adoptie redde ik een teefje dat te ziek was om voor haar puppy’s te zorgen. Dus Sherio zorgde voor hen. Dat deed hij elke keer als ik dieren redde,” zei de persoon die voor haar zorgde.

Lees ook  Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollend

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Om te lezen Ontmoet Matilda, de kat met de mysterieuze buitenaardse ogen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!