Início » Zvířata » Een blinde puppy die acht jaar aan een ketting heeft geleefd, is blij dat hij zijn eigen bed heeft.

Een blinde puppy die acht jaar aan een ketting heeft geleefd, is blij dat hij zijn eigen bed heeft.

Een blinde puppy die acht jaar aan de lopende band heeft geleefd, is dolblij dat hij nu zijn eigen bed heeft.

Stevie is een puppy die een heel moeilijk leven heeft gehad. Vanaf het allereerste begin kreeg Stevie niet de liefde en zorg die elk dier nodig heeft. Hij werd niet alleen thuis genegeerd. Hij werd lichamelijk en geestelijk mishandeld. Na jaren van lijden werd hij uiteindelijk gevonden door redders en naar een dierenasiel gebracht.

Toen Stevie in het asiel aankwam, was hij er heel slecht aan toe. Hij had huidproblemen, zat vol vlooien en was blind. Gelukkig hebben de dierenartsen in het asiel hard gewerkt om zijn toestand te verbeteren.

Maar het was niet makkelijk. Tijdens een van de scans ontdekten ze een maïskolf in zijn darmen, waardoor ze hem moesten opereren. Na de operatie herstelde Stevie snel en begon hij tekenen van geluk te vertonen.

Lees ook  Hier is het mooiste hondenras ter wereld

Lees meer 6 lessen die je van huisdieren kunt leren

Maar Stevie heeft nog een lange weg te gaan. Stevie.

In het asiel zorgden vrijwilligers voor hem en hielden van hem. Maar wat hij echt nodig had, was een thuis. Altijd . Toen verscheen Erin Boyd. Erin was op zoek naar een hond die liefde en aandacht nodig had, en toen ze Stevie in het asiel zag, wist ze dat hij de ware was. Erin besloot hem te adopteren en in huis te nemen.

Slepé štěně, které žilo osm let na řetězu, je nadšené, že má svůj vlastní pelíšek.Bron.

De eerste dagen in zijn nieuwe thuis was Stevie voorzichtig. Na alles wat hij had meegemaakt, was het begrijpelijk dat het even duurde voordat hij mensen weer vertrouwde. Maar na een tijdje begon hij zijn zachtere, leukere kant te laten zien. Ondanks zijn blindheid bewoog Stevie zich gemakkelijk door zijn nieuwe huis en paste hij zich snel aan zijn nieuwe leven aan. Slepé štěně, které žilo osm let na řetězu, je rádo, že má svůj vlastní pelíšek Bron: Capture Instagram

Lees ook  wie zijn het intelligentst? Studie onthult definitief antwoord

Tegenwoordig woont Stevie gelukkig thuis bij Erin.

Hoewel hij nog steeds blind is, heeft hij geleerd om zich zelfverzekerd in zijn omgeving te bewegen en zijn familie helpt en beschermt hem voortdurend.

Stevie heeft veel obstakels in zijn leven overwonnen. Toch weet hij nu dat er van hem gehouden wordt en dat er voor hem gezorgd wordt. Zijn verdriet en introversie zijn vervaagd en hij is een gelukkige, aanhankelijke puppy geworden.

Lees meer De gouden hond wacht elke dag buiten om zijn oudere beste vriend te begroeten

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!