Início » Dieren » Een brandweerkazerne wordt een pleeggezin voor honden die op zoek zijn naar een nieuwe start

Een brandweerkazerne wordt een pleeggezin voor honden die op zoek zijn naar een nieuwe start

© Een brandweerkazerne wordt een pleeggezin voor een hond die zin heeft in een nieuwe start

Een ongelooflijk verhaal over compassie en liefde ontroerde de hele gemeenschap. Een plaatselijke brandweerkazerne, bekend om zijn moed en vastberadenheid om de stad te beschermen, ging nog een stap verder en opende zijn deuren voor een hond die op zoek was naar een nieuwe start.

Het begon allemaal toen de brandweer hij ontdekte een hond die aan zijn lot was overgelaten vlakbij het station. De hond, door de brandweer Cody genoemd, was ondervoed. Bovendien vertoonde hij duidelijke tekenen van mishandeling. Geraakt door zijn situatie besloten ze hem een ​​tijdelijk onderkomen in de kazerne aan te bieden.

Daarom hebben de brandweerlieden een nieuwe rekruut. Zijn missie is echter niet het blussen van branden. Het gaat over een hond die in een kazerne woont en wacht op een familie voor altijd voor hem. Cody is daarmee de eerste ontvanger van een programma dat de reddingsdienst en de opvang waar hij vandaan komt combineert.

Lees ook  Na 279 dagen in het asiel explodeert deze hond van vreugde wanneer hij wordt geadopteerd

Lees wat katten kunnen voelen: een kijkje in de kattenwereld

Een zeer intelligente hond!

In de brandweerkazerne beweegt de bewoner zich als geen ander vrij van de ene ruimte naar de andere. Bovendien hoeft hij niet te reageren op noodoproepen.

Dit initiatief komt zowel de brandweerlieden als deze hond ten goede . Brandweerlieden, die voortdurend met stress en gevaar worden geconfronteerd, kunnen dankzij zijn aanwezigheid nu beter met hun angsten omgaan. “Als je terugkomt van de procedure, heb je soms geen zin om te praten.” Je hebt geen zin om veel te doen. Maar Cody is er altijd om aan al uw wensen te voldoen. Het kan een oor zijn om te luisteren of een persoon om in stilte mee te zitten”, zegt kapitein Sherman.
Een brandweerkazerne wordt een pleeggezin voor honden die op zoek zijn naar een nieuwe startFacebook vastleggen

Lees ook  Deze angstaanjagende haaien dreigen te verschijnen aan de Franse kust

Iedereen in de kazerne wil dat Cody zich bij een liefdevol gezin voegt. En wees zo de eerste in een lange rij honden die dankzij dit programma recht hebben op een nieuwe start. Dit ongelooflijke verhaal van mededogen en liefde ontroerde de hele gemeenschap. Een plaatselijke brandweerkazerne, bekend om zijn moed en vastberadenheid om de stad te beschermen, ging nog een stap verder en opende zijn deuren voor een hond die op zoek was naar een nieuwe start.

Een brandweerkazerne wordt een pleeggezin voor honden die op zoek zijn naar een nieuwe startFacebook vastleggen

Nog één lid bij de brandweerkazerne!

Brandweerkazerne werd zo het pleeggezin van deze hond. De brandweerlieden waren er verantwoordelijk voor dat ze hem de zorg gaven die hij nodig had, hem te eten gaven en hem de genegenheid gaven die hij zo hard nodig had.

Lees ook  Deze hond werd buiten het asiel achtergelaten omdat hij de kracht niet had om op te staan.

Om te lezen De kat gedraagt ​​zich vreemd, deze vrouw volgt haar en ontdekt de waarheid

Dankbaar voor de zorg en liefde die hij ontving, begon Coby tekenen van fysiek en emotioneel herstel te vertonen. Het verhaal van deze hond ging vervolgens viraal op sociale netwerken. Sterker nog, veel mensen boden aan hem te adopteren. De brandweerlieden besloten echter dat hij al deel uitmaakte van hun familie en dat er geen betere plek voor hem was dan de brandweerkazerne.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!