Início » Dieren » Een doodsbange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij de liefde van haar nieuwe baasjes!

Een doodsbange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij de liefde van haar nieuwe baasjes!

© Een doodsbange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​door de liefde van haar nieuwe baasjes!

Toen Suzanne en Dil de hond Ellie uit het asiel wilden adopteren, weerhielden de vrijwilligers hen hiervan… Maar een paar dagen later zijn ze ervan overtuigd dat ze de beste beslissing van hun leven hebben genomen.

Vorige maand Suzanne Perez en Dil Querido ging daarom naar het asiel om een ​​hond te adopteren. Daar ontmoetten ze Ellie, een hond die ‘vanaf de geboorte in de steek was gelaten’, ineengedoken in de hoek van haar kennel.

Een angstaanjagend begin

De hond leek vooral bang voor mensen te zijn. Daarom leek zijn weg naar herstel ingewikkeld. Tenminste, dat dachten de medewerkers van het opvangcentrum. “Weet je zeker dat je dit wilt nemen?” Ze is haar hele leven single geweest en kijkt niemand in de ogen, zouden ze tegen het jonge stel hebben gezegd.

Lees ook  Deze zieke en bevroren kat klopt op het raam om om hulp te smeken, zijn leven staat op zijn kop

Lees Waarom springen honden van opwinding als ze hun baas zien?

Het kon Suzanne en Dil niets schelen. Ze wisten inderdaad dat ze zijn vertrouwen niet van de ene op de andere dag zouden winnen, maar ze waren vastbesloten hem een ​​kans te geven. Tegenwoordig zijn ze ervan overtuigd dat ze een uitstekende beslissing hebben genomen.

“We waren echt verbaasd hoe snel ze aan ons gewend was. We hebben haar ook veel liefde gegeven en ze is nu heel gelukkig”, vertelt Suzanne aan Newsweek. Hoewel hij het moeilijke begin van de hond in een nieuw huis niet vergeet.
Een doodsbange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​dankzij de liefde van haar nieuwe baasjes!Facebook vastleggen

De hond was vreselijk bang!

“De hond trilde van angst toen we haar in huis namen. Ze beefde in onze armen en wilde ons niet eens in de ogen kijken. Toen we haar voor het eerst uit de auto haalden, zat ze op de grond en weigerde te bewegen.

Lees ook  Van alle hondenrassen is het de meest nobele ter wereld!

Het echtpaar is er blij mee geduld tonen. Suzanne en Dil genieten nu echt van de liefde van hun schattige hond, die al meer dan een maand hun gezin deelt, in het gezelschap van een kat.

Lees De oudste hond in het asiel is eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlach

Een leven vol liefde

“Vandaag houdt Ellie enorm veel van ons en gedraagt ​​ze zich als elke andere hond en richt ze grote schade aan! We houden van haar en vinden haar echt een zegen”, besluit haar baasje.

Dit verhaal laat een onwankelbare liefde zien en de speciale band die mensen hebben met hun hondengenoten. En het gaat veel verder dan woorden en verrijkt het leven van mensen in veel opzichten.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Honden zijn inderdaad niet alleen huisdieren. Het zijn loyale vrienden, vertrouwelingen en geliefde leden van onze families. In een wereld vol verhalen over liefde en loyaliteit tussen mens en dier, soms gebeurtenissen zo bijzonder en zo ontroerend Wat er gebeurt, is dat ze een onuitwisbare stempel op ons hart drukken.

pic.twitter.com/SPN76P4mBz

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 19. listopadu 2023

Lees Hoe kiezen honden hun baasjes? Pas op voor deze borden!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!