Início » Dieren » Een dove man adopteert een dove hond en leert hem gebarentaal

Een dove man adopteert een dove hond en leert hem gebarentaal

Tijdens een hartverscheurende ontmoeting besluit een dove man een dove hond te adopteren. Wat een toeval leek tussen twee slechthorende mensen, werd een inspirerend verhaal. Communicatie en liefde hebben werkelijk alle obstakels overwonnen.

Toen Nick Abbot het op Facebook zag Toen een dove hond een thuis zocht in het plaatselijke asiel, zag hij zijn handicap nooit als een obstakel. Integendeel, Nick was doof. Daarom besloot hij deze dierengebarentaal te leren, zodat ze goede vrienden zouden worden.

Deze twee karakters ontmoetten elkaargeen dierenbeschermingsorganisatie , waar het lot hen verrassend samenbracht. Een jonge man die vanwege zijn doofheid met ontberingen in zijn leven te maken kreeg, voelde eigenlijk een speciale band met het hondje toen hij besefte dat zij dezelfde moeilijkheden hadden. Maar dit weerhield hen er niet van elkaar te begrijpen en een diepe relatie op te bouwen.

Lees ook  hij droomt van de plek waar hij werd opgesloten en vindt hem

Lees hier de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond met een geamputeerde snuit

Hij leerde de puppy-gebarentaal

Een hond genaamd Emerson, verhuisde naar Nick’s huis, waar hij veel liefde en genegenheid ontving. Bovendien spreken de foto’s voor zich en kun je zien dat Emerson het erg naar zijn zin heeft.

En zoals verwacht leerde Nick de pup gebarentaal. Het was een groot succes.
Een dove man adopteert een dove hond en leert hem gebarentaalFacebook vastleggen

Deze hond die niemand wilde omdat hij doof was, heeft een thuis gevonden. Maar hij leerde ook communiceren en vond vooral zijn beste vriend voor het leven.

De lokale gemeenschap had deze buitengewone relatie al snel door. Daarom ging het verhaal viraal op sociale media. Het vermogen van deze man en deze hond om hun grenzen te overwinnen en een diepe band te creëren heeft de internetgebruikers diep getroffen.

Lees ook  Een zwerfhond brengt een vuilniszak mee en geeft die af, in geval van nood bellen ze het ziekenhuis.

Lees: Liefdevolle hond troost verweesd veulen van 9 dagen nadat moeder is overleden

Een dove man adopteert een dove hond en leert hem gebarentaalFacebook vastleggen

Honden zijn zo slim!

Uit een nieuwe studie bleek dat beste vrienden mensen zijn bijzonder intelligent. Honden kunnen gezichtsuitdrukkingen interpreteren, met ons communiceren, empathie tonen en zelfs tv kijken.

De liefde van een hond voor de mensen die voor hem zorgen is nog intenser dan de gevoelens die hij heeft voor zijn broers en zussen.

Een hond kan een geweldige vriend en de beste vriend van de mens zijn , omdat het voor ons een generator is van goede energie, gezondheid en geluk. Wist u dat honden veel voordelen kunnen bieden voor onze gezondheid?

D.w.z dat wanneer u zich somber voelt, uw hond dit kan voelen. In feite zal hij enige “empathie” hebben. Op dezelfde manier, als je begint te schreeuwen van geluk, zal hij reageren door te springen en met zijn staart te kwispelen. Als iemand je pijn probeert te doen, zullen ze weten hoe ze je moeten verdedigen. En ten slotte, als je pijn hebt, zal hij weten dat er iets mis is.

Lees ook  Hoe communiceren katten met hun ogen? Begrijp hun taal

Lees waarom u uw hond nooit door een vreemde moet laten aaien

Honden zijn geweldige dieren die zich veel beter kunnen aanpassen aan situaties met een handicap dan mensen.

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!