Início » Dieren » Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde

Deze ezel genaamd Leonardo kent eindelijk de vrijheid nadat hij acht jaar lang in erbarmelijke omstandigheden aan een paal vastgebonden heeft gezeten. Het ontroerende moment van zijn vrijlating bracht tranen van vreugde met zich mee.

Leonardo, een ezel van gemengd ras

Een lokale dierenbeschermingsgroep heeft deze ezel daadwerkelijk van zijn trieste lot gered. Bijna tien jaar lang werd dit dier vastgebonden aan een paal in een veld. Bovendien had hij geen toegang tot voldoende voedsel, onderdak of gezelschap.

Toen ambulancepersoneel ter plaatse arriveerde, ze vonden Leonardo in een erbarmelijke toestand. Zijn vacht was in slechte staat. En zijn ogen weerspiegelden de pijn van jaren doorgebracht in ketenen. Toen de vrijwilligers zich echter voorbereidden om hem vrij te laten, gebeurde er iets ongelooflijks. De ezel begon toen echt te snikken van geluk.

Lees ook  Hij observeert drie katten die voortdurend de koelkast bewaken en ontdekt dan de echte oorzaak

Lees Hier zijn de huisdieren met de langste levensverwachting

De video die de hele wereld ontroerde!

De tranen van vreugde die over de gezichten van de ezels stroomden, ontroerden alle aanwezigen diep. Het was duidelijk dat Leonardo een overweldigende mix van emoties ervoer: bevrijding uit jarenlange gevangenschap en het begin van een nieuw leven.

Een vrije dag, Leonardo hij kwam terecht in een dierenasiel, waar hij de nodige verzorging kreeg. Dierenartsen en revalidatiespecialisten werkten onvermoeibaar om zijn verloren gezondheid en zelfvertrouwen te herstellen.
Een ezel leeft 8 jaar vastgeketend, als hij wordt vrijgelaten huilt hij van vreugde Facebook vastleggen

Naarmate de dagen verstreken, groeide de ezel in aantal beter aangepast aan zijn nieuwe leven in het heiligdom. Vervolgens kreeg hij adequate voeding en veterinaire zorg. En bovenal het vermogen om met andere dieren te communiceren en liefde en genegenheid van mensen te ontvangen.

Lees ook  Na 365 dagen verlangen naar een thuis heeft deze verlaten kat eindelijk de kans om een ​​nieuw leven te beginnen

Herstelproces van ezels is zo’n ontroerend bewijs van de veerkracht en het aanpassingsvermogen van dieren. Na verloop van tijd werd zijn vacht zachter en glanzender. Bovendien veranderde zijn droevige blik in een uitdrukking van dankbaarheid en liefde.

Lees Ze bezocht de hond 1 jaar totdat ze hem mee naar huis kon nemen

Nieuw leven !

Tegenwoordig is Leonardo een symbool hoop en zelfverbetering. Zijn verhaal inspireerde veel mensen om zich bewust te worden van dierenmishandeling. Bovendien leidde de zaak van deze ezel tot aanzienlijke veranderingen in de lokale wetgeving om het dierenwelzijn te beschermen en te bevorderen.

Ten slotte herinnert Leonardo’s kreet van geluk, uitgebracht na acht jaar lijden, ons aan het belang van zorg en respect voor alle levende wezens. Zijn verhaal leert ons dat er ondanks uitdagingen en tegenslagen altijd hoop is op een betere toekomst.”

Lees ook  Dit kitten troost een verlaten puppy die nog steeds op zijn baasjes wacht!

pic.twitter.com/CSck0FRGo2

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 8. Prosind 2023

Lees Hoe u weet dat uw hond van u houdt: 10 veelbetekenende signalen

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!