Início » Dieren » Een familie biedt een oude blinde hond een nieuw leven aan, zijn leven zal voor altijd veranderen!

Een familie biedt een oude blinde hond een nieuw leven aan, zijn leven zal voor altijd veranderen!

© Een gezin biedt een oude blinde hond een nieuw leven aan, zijn leven zal voor altijd veranderen!

Vrijwilligers uit het asiel maakten zich zorgen over de toekomst van de negenjarige blinde hond Rusty. Hij deed het hart van de familie echter sneller smelten dan verwacht!

Rusty had geen gemakkelijk leven…

De hond leefde echt een zwervend leven lang voordat hij werd gered door het opvangpersoneel.

Echter een maand na aankomst in het asiel Er is geen adoptieaanvraag ingediend. Het personeel dacht dus dat hij een betere kans zou hebben om een ​​nieuw gezin te vinden via Humane Animal Rescue of Pittsburgh (HARP).

Lees Waarom rennen sommige katten weg en laten hun baasjes in de steek? Redenen uitgelegd

Lees ook  Van alle hondenrassen zijn er drie honden die het langst leven

Een familie biedt een oude blinde hond een nieuw leven aan, zijn leven zal voor altijd veranderen!Bron: Instagram vastleggen

De 9-jarige blinde hond deed het goed hij reisde tussen de twee organisaties en paste zich snel aan zijn nieuwe omgeving aan. “De vrijwilligers kregen de opdracht om Rusty voorzichtig te benaderen om hem niet bang te maken. Toch kon hij met iedereen heel goed overweg”, legt het teamlid uit. “We hebben geleidelijk zijn horizon verruimd door hem mee te nemen op langere wandelingen door het verblijf. Toen begon een van onze vrijwilligers met Rusty naar een nabijgelegen park te lopen.

Zachte operatie

Behalve aardig zijn tegen iedereen, Rusty genoot ook van het gezelschap van andere honden. Maar deze oude en blinde hond kon geen familie vinden om hem te adopteren…

Rusty kreeg toen een dubbele enucleatie die hem zijn ogen kostte. “Het was het beste om deze operatie uit te voeren voordat Rusty ter adoptie werd afgestaan. Dus adoptanten zullen hier in de toekomst niet toe gedwongen worden”, aldus een woordvoerster van de liefdadigheidsinstelling.

Lees ook  Hier is de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond wiens neus werd geamputeerd

Nieuw leven voor de hond!

Vanwege zijn bijzondere status, de vrijwilligers waren echt bang dat niemand in hem geïnteresseerd zou zijn… Tot de dag dat Darrell Chulack en zijn familie zijn pad kruisten. “Mijn dochter Kristen zag Rusty op Facebook en bleef maar zeggen dat ik hem moest adopteren”, zegt de moeder.

Lees Ex-vechter wil zijn hond zien voordat hij sterft, hartverscheurend afscheid

Een familie biedt een oude blinde hond een nieuw leven aan, zijn leven zal voor altijd veranderen!Bron: Instagram vastleggen

Moeder en dochter gingen naast de hond zitten en hielden hem ongeveer een kwartier gezelschap. En ze sympathiseerden meteen met hem. Bovendien leek Rusty dankbaar zijn nieuwe familieleden te ontmoeten. Hij was echt heel aardig.

“De reden dat ik Rusty in huis nam, was omdat hij genoeg pijn en verdriet in zijn leven had.” Hij was een oude, gehandicapte hond en mijn hart liet me hem daar niet achterlaten. Dus adopteerde ik hem”, zegt Darrell. “Mijn familie en ik hebben Rusty de afgelopen dagen een nieuw leven gegeven.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!