Início » Dieren » Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen krijgt alleen behandeling als zijn trooster er is

Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen krijgt alleen behandeling als zijn trooster er is

© Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen wordt alleen behandeld als zijn dekbed aanwezig is

Fred is een golden retriever-puppy die geen goede start in het leven had. Zijn eerste baasje heeft hem eigenlijk heel veel laten zien en liet hem de meeste tijd buiten doorbrengen. Waardoor zijn longen ziek werden. Zijn eerste baasje besloot daarom hem naar een asiel te brengen en hem in de steek te laten. Verdrietig en hopeloos, deze hond ging elke dag door totdat hij werd opgevangen door een liefdevol gezin. Maar zorg ook voor zijn ademhalingsproblemen, zelfs tot het punt dat hij een vernevelaarmasker opzet.

Fred, een kleine hond die ermee instemt een vernevelaarmasker te dragen.

Deze hond voelde zich eenzaam, de baas die hem meestal vergezelde liet hem aan een ziek lot over. Zijn goede hart wachtte echter op de perfecte meester om hem alle liefde te geven die hij in zijn hart had. Gelukkig zag de familie een licht wezen in dit hondje en nam hem ondanks zijn ziekte in huis.

Lees ook  Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengen

Geadopteerde hond met ademhalingsproblemen wordt alleen behandeld als zijn dekbed erbij is Bron: Capture Instagram

Deze maskers kunnen ongemakkelijk zijn voor sommige mensen en nog meer voor dieren. Ze worden eigenlijk gebruikt om te hydrateren, zuurstof toe te dienen of geblokkeerde luchtwegen vrij te maken. De eigenaren van deze kleine hond maakten zich echter zorgen over zijn reactie, die aangevallen of wanhopig kon aanvoelen. Toch hadden ze nooit gedacht dat hij zijn vernevelingen zo kalm zou opnemen.

Misschien was het zijn liefde voor hen. Maar deze hond had vertrouwen in wat zijn meesters hem gaven. Dus het was met een knuffel en hoge verwachtingen dat hij aan zijn behandeling begon. De familie was ontroerd om te zien hoe deze kleine hond vocht om beter te worden en een kans te krijgen om gelukkig te leven met dierbaren die van hem hielden en hem respecteerden.

Het lijdt geen twijfel dat deze tweede kans om gelukkig te zijn de beste beslissing was voor deze hond. Ze gaven echt niet alleen om zijn gezondheid, maar knuffels, kusjes en vriendelijke woorden waren aanwezig bij elke verstuiving.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!