Início » Dieren » Een gehandicapt geboren paard maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoel

Een gehandicapt geboren paard maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoel

© Een paard dat gehandicapt geboren is, maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoel

Dierenliefhebbers zijn altijd gefascineerd door de verrassende verhalen van deze vreemde wezens. Velen van hen komen deze dieren in nood te hulp. Dit is het geval bij dit paard dat gehandicapt geboren is. Dankzij de betrokkenheid van meer mensen kon het paard zijn eerste galop en eerste stappen zetten.

Dit pasgeboren paard beweegt zich voort in een rolstoel

Elke dag voeden internetgebruikers zich met ontroerende verhalen over dieren. Dankzij internet kunnen dierenliefhebbers de handen ineen slaan dieren in nood helpen . Zo trok het gehandicapte veulen de aandacht van duizenden mensen.

Dit paard verloor bij de geboorte beide achterbenen. Het was voor hem onmogelijk om te bewegen. Je kon echter zien dat het veulen vol energie zat. Na zijn geboorte kreeg hij een naam Tulp.

Lees ook  Deze hond redt zijn baasje van een jachtluipaardaanval en loopt ernstige verwondingen op

Lees Hoe maak je een kat en een hond gelukkig die in hetzelfde huis wonen?

Een gehandicapt geboren paard maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoelFacebook vastleggen

De reis was erg moeilijk voor Tulip. Sterker nog, hij moest lopen met zijn lichaam verdraaid. Zijn voorpoten moesten zijn hele gewicht dragen. Wat zijn stappen erg moeilijk maakte. Gelukkig deed het asiel waar hij woonde er alles aan om hem te helpen.

De oprichter van het asiel besloot steun te zoeken voor dit paard dat geboren werd zonder achterpoten. En een bedrijf dat zich richt op dierenbescherming geeft gehoor aan zijn oproep. Toen medewerkers van dit bedrijf op Instagram een ​​foto van een paard tegenkwamen, konden ze er niet omheen.

Hij zet zijn eerste stapjes zodra we dit apparaatje op hem zetten

Na enige tijd worden medewerkers van een dierenopvangbedrijf naar het asiel gestuurd om te bezorgen een rolstoel aangepast aan de behoeften van een paard . Zodra het apparaat werd aangezet, begon het dier meteen een paar stappen te zetten.

Lees ook  Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

De ene stap leidt tot de andere, en nu maakt een paard genaamd Tulip haar eerste galop. Je moet weten dat Tulip al is begonnen met sprinten vóór de komst van haar gepersonaliseerde rolstoel.

Lees Deze hond rent elke dag naar het graf van zijn baasje

Een gehandicapt geboren paard maakt zijn eerste galop dankzij een aangepaste rolstoelFacebook vastleggen

Toen het personeel van het asiel de vreugde van het paard zag, konden ze de tranen niet bedwingen. Dankzij deze helpende hand kan Tulip bewegen zoals zij wil. Hij kan rennen waar hij wil in zijn paddock.

Wat zijn aangeboren afwijking betreft, geeft het opvangpersoneel niet op. Het is van essentieel belang dat zij dit garanderen het behandelen van de fysieke gezondheid van paarden . Ondanks zijn handicap zal het personeel van het asiel zich inspannen om het gehandicapte paard te verzorgen en te helpen.

Lees ook  Deze 3 katten zijn professionele DJ's, hun techniek is indrukwekkend

Dit gehandicapte paard verovert het internet stormenderhand

Foto’s van een gehandicapt geboren paard doen het web trillen. Er waren er veel toon je medeleven met dit arme dier . Maar er waren ook duizenden mensen die zijn verhaal volgden. De oprichter van het asiel deelt regelmatig de voortgang van het veulen, vooral sinds hij zijn gepersonaliseerde rolstoel heeft gekregen.

Eén ding is in ieder geval zeker, Tulp, het paard zal geen invloed hebben op zijn fysieke conditie. Hij maakt gebruik van zijn onafhankelijkheid overal ronddwalen en galopperen waar hij wil Missie volbracht voor deze vereniging die dieren helpt.

Lees Hier zijn 3 tips van experts om uw hond in perfecte gezondheid te houden!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!