Início » Dieren » Een gehandicapte puppy wordt de beste vriend van een varken – ze houden van elkaar!

Een gehandicapte puppy wordt de beste vriend van een varken – ze houden van elkaar!

Onder de dieren zijn er ook dieren met speciale behoeften. Hun lichaam ontwikkelt zich om verschillende redenen niet ideaal. Daarom hebben ze een beetje hulp nodig om een volwaardig leven te leiden. Gelukkig heeft de vooruitgang in de diergeneeskunde het mogelijk gemaakt dat puppy’s, honden, katten en andere dieren die lijden aan bijvoorbeeld genetische handicaps of handicaps als gevolg van een ongeval, een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

Winston is een puppy die onlangs is geadopteerd door een liefdadigheidsinstelling voor dieren. Hij was pas zes weken oud toen zijn baasjes hem afstonden. Het was omdat ze beseften dat ze niet voor hem konden zorgen zoals ze zouden moeten. Zijn voorpoten zijn onderontwikkeld, evenals zijn borstbeen. Daardoor loopt hij moeilijk en zijn longen en hart kwetsbaar.

Lees ook  Heldhaftige hond redt puppy van verdrinkingsdood na zware overstroming

De betekenis van vriendschap bij dieren

Als deze pup ouder is, zal hij een borstreconstructie moeten ondergaan. Momenteel zijn zijn verzorgers bang dat ze alles wat hij doet moeten beperken om te voorkomen dat hij zichzelf verwondt. Gelukkig heeft hij een vriend die hem gelukkig maakt en die ook veel liefde nodig heeft.

Vriendschap lezen tussen deze blinde golden retriever en zijn geleidehond doet de harten van mensen smelten

Een gehandicapte puppy wordt de beste vriend van een varken - ze houden van elkaar!Bron: Capture Instagram

Ook Wilma werd opgevangen nadat ze alleen ronddwalend was aangetroffen. Reddingswerkers denken dat ze uit een vrachtwagen is gesprongen die vee vervoerde. In tegenstelling tot een puppy heeft dit kleine varken een sterke en moedige persoonlijkheid. Dus zodra ze de puppy voor het eerst zagen, besloten ze dat ze beste vrienden zouden worden. Hier hebben ze plezier samen:

Lees ook  Een vrouw doet een onverwachte ontdekking in haar tuin en komt direct in actie.

Een gehandicapte puppy wordt de beste vriend van een varken - ze houden van elkaar!Bron: Capture Instagram

Wilma speelt met Winston anders dan met andere honden. Daarom is het vanwege zijn fysieke beperkingen en gezondheidsproblemen veiliger voor een puppy om met een varken te spelen. Hun verzorgers houden hen altijd goed in de gaten. Desalniettemin bleken het uitstekende speelkameraden te zijn die toegewijd en dol op elkaar zijn. Een gehandicapte puppy is de beste vriend van een varken geworden - ze zijn dol op elkaar! Bron: Capture Instagram

Wilma is misschien precies wat de gehandicapte pup nodig had, en vice versa. In feite was het Winnie die het onvermoeibare varkentje hielp zich aan te passen in zijn nieuwe huis. Winston is een van de weinige dieren bij wie Piggy zich veilig voelt. Ongeacht het feit dat ze tot verschillende diersoorten behoren, ze zijn gewoon gelukkig en zouden lange tijd vrienden moeten blijven.

Lees ook  Hoe laat je een kat een hond uitlaten?

Lees meer Een man redde twee verlaten pitbulls die ook zijn leven redden

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!