Início » Dieren » Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talent

Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talent

© Een gestresste hond komt naar het asiel en onthult zijn ongelooflijke talent

In het asiel kun je verschillende dierenfiguren zien. Sommigen zijn inderdaad liefdevol van aard en anderen zijn kalm. Sommige kunnen echter ook vol verrassingen zitten, zoals Arabella. Het is een hond met een vrolijk en onvoorspelbaar karakter.

teef: Hond vol verrassingen

Antwoorden is een gevoelige hond die onlangs heeft gewoond heiligdom SFC Virginia . Hij was een zeer gevoelig dier toen hij in dit centrum aankwam. Ze was nog steeds getraumatiseerd na haar verdwijning een paar maanden geleden.

Toen dit asiel deze hond ontdekte, was zij dat ook erg dun en nog steeds onhygiënisch . Deze hond was in het begin nogal verlegen. Ze wilde niets en bleef vaak in haar hoekje zitten. Dat lijkt normaal voor iemand die herstellende is.

Lees Het achterlaten van 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asiel

Lees ook  Ze heeft de hond een jaar lang verzorgd totdat ze hem mee naar huis kon nemen

Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talentFacebook vastleggen

Het centrum zorgde voor de honden. Dus de professionals gaven hem te eten en wasten hem. Ze wilden dat de hond zich op zijn gemak voelde bloeien . Na enige tijd wierp deze steun vruchten af.

Tot grote verrassing van het personeel van het asiel kalmeerde de hond uiteindelijk. Zij begon verschillende vaardigheden te ontwikkelen . Dit soort gedrag is niet nieuw bij dieren. Er zijn echter mensen die zich snel aanpassen en bij anderen duurt het nog behoorlijk lang.

De hond weet verrassende dingen te doen

Het karakter van de hond kwam al na enkele weken geleidelijk tot uiting. Arabella verraste iedereen in het centrum echt met haar verborgen vaardigheden. Hij heeft er ook een echte passie voor “knuffels”.

De hond is langzamerhand een specialist in dit spel geworden, hij neemt een van dit speelgoed en stopt het in zijn mond. Later, hij loopt de hele dag rond met een knuffel in zijn mond . Deze ervaring is niet typisch voor alle honden. En dat maakte Arabella speciaal in dit asiel.

Lees ook  Ze redt een verlaten puppy en wordt sprakeloos als ze zijn pootjes ontdekt

Lees verder voor 4 weinig bekende manieren waarop uw kat u vertelt dat hij van u houdt

Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talentFacebook vastleggen

In de loop van de tijd merkten experts van dit centrum een ​​evolutie op in de vaardigheden van deze hond. Ze merkten zelfs dat hij maar één item bij zich had, maar ze nam er twee . Deze mensen waren sprakeloos en konden dit ongelooflijke moment alleen maar waarderen.

Eindelijk kon de hond het overnemen 3 voorwerpen en stop ze in zijn mond tegelijkertijd. Dat is indrukwekkend voor een dier dat in het begin erg schuw was. Pooch was geen ervaren hardloper, maar hij doet het goed met deze knuffels.

Hond: Arabella heeft een nieuw gezin gevonden

De leiders van het asiel waren erg trots op dit moment waarop de hond 3 speeltjes mee mocht nemen. Ze hadden nog nooit zo’n vaardigheid gezien. Om deze reden, ze hebben zelfs een foto gemaakt op deze gedenkwaardige dag. Deze ontdekking trof zoveel mensen dat de hond uiteindelijk een nieuw thuis kon vinden.
Een gestresste hond arriveert in het asiel en onthult zijn ongelooflijke talentFacebook vastleggen

Lees ook  Ze vieren de bruiloft bij de dierenarts, zodat hun oudere hond de grote dag kan bijwonen.

Momenteel woont de hond bij een gezin dat gevleid is door haar ervaring. Het dier toonde echter slechts een deel van zijn capaciteiten. Wat zeker is, is dat hij meer in petto heeft. Laten we hopen dat hij zich zo goed mogelijk aanpast. zijn nieuwe huis .

Lees Een bange hond ziet haar leven op zijn kop staan ​​door de liefde van haar nieuwe baasjes!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!