Início » Dieren » Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat

Guenon werd gevonden met ernstige verwondingen aan haar tengere lichaam. Bovendien was ze zo depressief dat ze weinig wil om te leven had. Avni is de naam van onze moedige hoofdrolspeler, een klein aapje dat na een elektrocutie-ongeluk op de rand van de dood staat.

Avni bracht haar dagen door op de boerderij. Ze was vrij om te bewegen. Op een dag werd ze echter geëlektrocuteerd en liep ze vreselijke brandwonden op.

Helaas wilden haar baasjes de dierenartskosten niet betalen en lieten ze haar aan haar lot over.

Lees meer Waarom likt je hond je vaak? Dit is waarom

Temidden van dit sombere vooruitzicht bereikte zijn verhaal een groep redders die de ware helden werden van dit weerloze kleine aapje. Het reddingsteam heeft haar in een opvangcentrum geplaatst.

Lees ook  Na de redding leert de kat langzaam zijn angst te overwinnen

Met haar kritieke toestand leken de dagen van de aap geteld.

In het asiel werd na meer testen duidelijk dat de situatie van Guenon veel ernstiger was. Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij deze schattige kat Bron: Capture Instagram

Hoewel Avni een gezin had. jonge guenon ontving geen liefdevolle gebaren van zijn baasjes. Na maanden van constante behandeling en zorg was Avni eindelijk op weg naar herstel. Haar verzorgers merkten echter dat er iets mis was.

Hoewel haar lichamelijke verwondingen sterk waren verbeterd, leek haar humeur te verslechteren. De jonge aap was erg verdrietig en leek ongemotiveerd. Alles wees erop dat hij geen zin had om te leven.

Lees het ontroerende verhaal van Beaker, een gewonde hond die werd vastgeketend en achtergelaten

Een gewonde aap krijgt weer zin in het leven dankzij deze schattige kat.Bron: Capture Instagram Avni was zo moedeloos dat niets haar leek te kunnen troosten.

Lees ook  5 gezondheidsvoordelen van een hond!

De komst van Bill, een schattige kat, veranderde alles.

Hoewel de lieve kat in het asiel zat, heeft ze jarenlang geen contact gehad met de guenon. Op een dag besloot ze intuïtief om het te doen. Sindsdien is de kat een waar instrument van licht en liefde voor de aap geworden. Een gewonde aap kreeg zijn levensvreugde terug dankzij een schattige kat. Bron: Capture Instagram

De paramedische bijeenkomst van Bill en Avni was ontroerend. Het was zelfs zo spontaan en vol liefde dat degenen die naar de ontroerende scène keken, tot tranen toe bewogen waren.

Sindsdien zijn Billo en Avni onafscheidelijk geworden en lijkt de aap het kitten te zien als een figuur die haar bescherming en onvoorwaardelijke liefde brengt.

Lees meer Labrador retriever vs. golden retriever: welke is rustiger?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!