Início » Dieren » Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met een verbonden mond en poten, zal een thuis en veel geluk vinden!

Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met een verbonden mond en poten, zal een thuis en veel geluk vinden!

© Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten en met een verbonden mond en poten een thuis en veel geluk zal vinden!

Van tijd tot tijd ontdekken we verhalen die ons de veerkracht en liefde laten zien die dieren kunnen hebben. En dit ondanks de tegenslagen waarmee hij wordt geconfronteerd. Dit ontroerende verhaal is het verhaal van een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met vastgebonden mond en poten. Gelukkig vond hij uiteindelijk een liefdevol en gelukkig thuis.

Het begon allemaal toen loodgieters zij voerden hun werk uit in het stedelijke deel van de stad. Terwijl ze de leidingen repareerden, hoorden ze een zwak gekreun uit een nabijgelegen hoek. Toen ze dichterbij kwamen, werden ze geconfronteerd met een hartverscheurend tafereel: een hond van gemengd ras, alleen, met zijn mond en poten verbonden.

Lees ook  Wat betekent het om een hond te adopteren en waarom doen alleen de besten dat?

De loodgieters maakten de hond zonder aarzeling los en brachten hem met spoed naar de dierenarts.

De diagnose is grimmig. De hond dan vertegenwoordigt het ernstige verwondingen aan de mond en achterpoten als gevolg van een wrede daad. Desondanks besloot de dierenarts er alles aan te doen om het leven van deze dappere hond te redden.

Leer hoe u kunt zien of uw hond aan een psychische aandoening lijdt

Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met een verbonden mond en poten, zal een thuis en veel geluk vinden!Bron: Instagram vastleggen

De dierenarts en zijn team waren aan het werk Het is moeilijk om de verwondingen van de hond te behandelen en hem de zorg te geven die nodig is voor zijn herstel. Naarmate de dagen verstreken, begon de hond tekenen van verbetering te vertonen, zowel fysiek als emotioneel. Zijn staart kwispelde voortdurend en toonde zijn dankbaarheid en verlangen om een ​​liefdevol en zorgzaam huis te vinden.

Lees ook  Een familie biedt een oude blinde hond een nieuw leven aan, zijn leven zal voor altijd veranderen!

Terwijl het verhaal zich verspreidde op sociale netwerken en lokale media, veel mensen wilden de hond toen adopteren. Eigenlijk wilde iedereen hem een ​​tweede kans geven. Uiteindelijk besloot een meelevende, dierenvriendelijke familie hem het huis te geven waar hij naar verlangde.
Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met een verbonden mond en poten, zal een thuis en veel geluk vinden!Bron: Instagram vastleggen

Zodra de hond bij zijn nieuwe huis aankwam, veranderde zijn leven compleet. Het heette ” Vrolijk “, ter ere van zijn geluk om op tijd gered te worden. De familie zorgde ervoor dat hij alle zorg en liefde kreeg die hij nodig had om volledig te herstellen.

Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met een verbonden mond en poten, zal een thuis en veel geluk vinden!Bron: Instagram vastleggen

Na verloop van tijd werd Lucky een vrolijke en levenslustige hond. Zijn wonden waren volledig genezen en zijn geest van veerkracht was duidelijk zichtbaar in al zijn bewegingen. Ondanks zijn pijnlijke verleden verloor hij nooit het vertrouwen in mensen en werd hij een loyale en liefdevolle metgezel.

Lees ook  Deze labrador kan haar geluk niet bedwingen tijdens het spelen met de puppy's.

Lees Deze puppy is bang om in het water te springen, zijn broer heeft een reactie die velen zal verbazen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!