Início » Dieren » Een hond die achtergelaten is bij een asiel vindt eindelijk een forever home!

Een hond die achtergelaten is bij een asiel vindt eindelijk een forever home!

© Een hond die achtergelaten is bij een asiel vindt eindelijk een forever home!

Na het ervaren van verlatenheid en een verblijf van meer dan 4 maanden in het asiel, kreeg Lucy eindelijk de nieuwe start die ze verdiende. Deze hond zal niet langer angst of ontbering hoeven te ervaren. Het gilde dat voor haar zorgde nadat ze buiten zijn terrein was ontdekt, maakte het geweldige nieuws over haar bekend.

De voormalige eigenaar van deze hond heeft haar in de steek gelaten bij de deur van de schuilplaats. Het opvangteam heeft vervolgens fantastisch werk geleverd door hem te helpen herstellen en een nieuw leven te beginnen. De familie heeft haar zelfs geadopteerd. Dus vond ze een huis waar ze voor altijd floreert.

Lees ook  ontroerende vriendschap tussen een aap en een weeshond

Wij vertellen je het trieste verhaal van deze hond!

De hond, een Duitse herder, was één jaar oud toen medewerkers van het asiel haar vastgebonden aan de deur van het asiel aantroffen.

Lees 7 voedingsmiddelen die uw kat nooit mag eten, wees voorzichtig!

Verzameld door de organisatie, Vervolgens kreeg ze alle zorg en aandacht die nodig was om van deze beproeving te herstellen en haar zelfvertrouwen te herwinnen. Ze moest ook haar extreme verlegenheid overwinnen en mensen weer leren vertrouwen.

Het opvangteam wist het niet bijna niets uit Lucy’s verleden. Het enige wat ze wisten was dat ze, voordat ze uit haar schuilplaats kwam, vastgebonden zat onder het huis tussen allerlei soorten afval.
Een hond die achtergelaten is bij een asiel vindt eindelijk een forever home!Bron: Instagram vastleggen

Ondanks alles wat ze tot aan haar redding heeft meegemaakt, bleek deze hond uiterst zachtaardig en knuffelig te zijn. Natuurlijk kostte het hem wat tijd om te wennen aan zijn omgeving en de mensen om hem heen.

Lees ook  Het leven van deze hond in nood staat op zijn kop als dit hartelijke stel haar foto ziet

Lucy doet het “goed in haar nieuwe huis”.

“Het winnen van hun vertrouwen kan enige tijd duren, maar het is een waardevolle reis”, zei de vereniging destijds.

Lees Zwem je zieke hond in slaap, het verhaal dat de wereld schokte

De vereniging was op zoek naar een rustig en liefdevol thuis voor Lucy, het liefst met een andere hond. En ze hebben het gevonden!
Een hond die achtergelaten is bij een asiel vindt eindelijk een forever home!Bron: Instagram vastleggen

Het asiel maakte bekend dat de hond geadopteerd was en ‘het goed doet in zijn nieuwe huis’. Het is het gelukkige einde dat iedereen die Lucy’s verhaal volgde hoopte te horen. Dwalen, onzekerheid en angst zullen geen deel meer uitmaken van zijn leven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!