Início » Dieren » Een hond die bang is voor mensen bereikt dankzij geduld een ongelooflijke transformatie (video)

Een hond die bang is voor mensen bereikt dankzij geduld een ongelooflijke transformatie (video)

© Een hond die bang is voor mensen bereikt dankzij geduld een ongelooflijke transformatie (video)

Honden uit asielen hebben soms een heel lastig verleden, waar we niet alles van hoeven te weten. Hierdoor kunnen ze achterdochtig en zelfs agressief zijn tegenover mensen die ze nog niet vertrouwen. Maar met geduld en liefde zijn echte transformaties mogelijk. Dat is wat er gebeurde met Annie, een Berner Sennenhond die erg bang was toen ze werd geadopteerd.

Toen ze aankwam, was de hond er niet zeker van

Wanneer u een dier uit een asiel adopteert, je moet niet verwachten dat ze meteen dankbaarheid tonen. Sommigen doen dat wel, zoals deze hond die de hele weg naar huis de hand van zijn nieuwe baasje vasthield. Anderen hebben echter meer tijd nodig.

Lees ook  Deze hond hielp een vluchtende moordenaar tegenhouden en werd wereldwijd bekroond

Een hond die bang is voor mensen bereikt dankzij geduld een ongelooflijke transformatie (video)Bron: Instagram vastleggen

Annie is een Berner Sennenhond. die een moeilijk verleden moet hebben gehad. Ze vertrouwde mensen ook niet meteen. Dus toen ze bij haar nieuwe huis aankwam, was ze bepaald niet blij. Integendeel, haar staart was naar achteren getrokken, haar oren waren naar achteren, haar ogen waren bang en ze gromde toen we haar naderden.

Leesbeschermingshond toont zijn genegenheid voor de dochter van zijn meester en verleidt duizenden internetgebruikers

Maar zijn baasje had Weller al gered

Nog een Berner Sennenhond, enige tijd geleden. Ze wist heel goed dat ze geduld moest hebben met haar hond.

Een maand later is de hond compleet veranderd . Uiteindelijk duurde het maar een paar weken voordat Annie zich volledig zelfverzekerd voelde.
Een hond die bang is voor mensen bereikt dankzij geduld een ongelooflijke transformatie (video)Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Als hij nu haar baasje ziet naderen, begroet hij haar grote glimlach en staart kronkelend. Ze raakte ook bevriend met Weller en deelde schattige momenten met hem.

“De hond is nu iets meer dan een maand bij ons en past zich heel goed aan. Hij stopt niet met kwispelen en is de gelukkigste hond ter wereld. Wij houden van onze hond! »

pic.twitter.com/bbhLr3DV9J

Lees Deze zwerfhond slaagde erin een militaire parade binnen te sluipen en iedereen aan het lachen te maken

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 10 oktober 2023

Zoals een gebruiker terecht schreef in de reacties op de video: “Ze had gewoon tijd nodig om te ontspannen en zich aan te passen aan de verandering. Je gaf haar die tijd en uiteindelijk gaf ze jou haar liefde en loyaliteit.”

Lees ook  Vlaggenschipsoorten: dieren die dienen als indicatoren voor veranderingen in ecosystemen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!