Início » Dieren » Een hond die lijdt aan een ongeneeslijke tumor inspireert ons met zijn strijd en wil om te leven!

Een hond die lijdt aan een ongeneeslijke tumor inspireert ons met zijn strijd en wil om te leven!

Een hond met een ongeneeslijke tumor die ons inspireert met zijn strijd en wil om te leven!

Het adopteren van een dier dat lijdt aan gezondheidsproblemen of ontwikkelingsstoornissen kan een daad van vrijgevigheid en onvoorwaardelijke liefde zijn die mededogen en empathie voor levende wezens weerspiegelt. Lees het verhaal van deze schattige hond!

Serenity was een vier jaar oude vrouwelijke Siberische husky.

Ze ontwikkelde een tumor op haar gezicht die haar uitzaaide en misvormde, dus niemand wilde haar adopteren. De dierenartsen van het asiel legden haar uit dat ze niet wisten hoe lang ze nog te leven had. Toch kon ze nog eten, ademen en zien.

Het verhaal van Serenity heeft de aandacht getrokken van veel mensen op internet. Velen klaagden en waren bedroefd bij de gedachte dat Serenity zou kunnen lijden door deze tumor. Patty Dawson, die het bericht online zag, wist dat ze iets moest doen voor de hond.

Lees ook  5 vrolijke dieren die zelfs op de donkerste dag een glimlach op je gezicht toveren

Lees meer Familie geeft verjaardagsfeestje voor hond, zo reageerde hij

Een hond met een ongeneeslijke tumor die inspireert met zijn strijd en wil om te leven!Bron: Capture Instagram

Patty Dawson was een vrouw die van dieren hield. Ze had ook veel begrip voor mishandelde honden. Ze adopteerde verschillende honden uit een plaatselijk asiel en gaf ze een veilig en liefdevol thuis. Toen ze de foto van Serenity op internet zag, voelde ze meteen voor deze hond. Ze wist dat ze iets moest doen, dus besloot ze haar te adopteren.

Een hond met een ongeneeslijke tumor die inspireert met zijn strijd en wil om te leven!Bron: Capture Instagram De hond was kalm, zachtaardig en speels.

De dag dat Patty Serenity uit het asiel haalde, kon ze niet wachten om haar te zien. De hond was kalm, zachtaardig en opgewekt, ondanks zijn gezondheidsproblemen. Patty wist dat de zorg voor haar moeilijk zou zijn. Ze wist echter ook dat hij van haar hield en alles zou doen om haar een gelukkig en comfortabel leven te geven. Een hond met een ongeneeslijke tumor die inspireert met zijn strijd en wil om te leven! Bron: Capture Instagram

Lees ook  Een kat kan niet anders dan genegenheid tonen aan zijn jonge meester

Rustig en toen paste ze zich snel aan haar nieuwe huis aan. Ze begon te genieten van elk moment van het leven. De hond speelde graag met speelgoed, rende door de tuin en maakte lange wandelingen met Patty.

Ondanks haar tumor was ze altijd blij en opgewonden om bij haar nieuwe baasje te zijn. Patty kreeg Serenity de best mogelijke medische zorg. Ze nam haar mee naar een specialist in gezichtstumoren bij dieren. Hij schreef haar een behandeling voor die de omvang van de tumor moest verminderen en haar comfort en pijnvrij moest verzekeren.

Lees meer Wat betekent het als mijn hond mij veel likt en waarom is dat een goed teken?

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!