Início » Dieren » Een hond die op 16-jarige leeftijd is geadopteerd, probeert zijn laatste dagen zo mooi mogelijk te maken

Een hond die op 16-jarige leeftijd is geadopteerd, probeert zijn laatste dagen zo mooi mogelijk te maken

© Een hond die op 16-jarige leeftijd wordt geadopteerd, zorgt ervoor dat zijn laatste dagen zo goed mogelijk verlopen

Honden die nooit geadopteerd worden, brengen hun laatste dagen vaak in volledige eenzaamheid door. En dat zonder ooit de liefde van een familie te kennen. Daarom wilde een man met een groot hart een oudere hond uit het asiel de beste dagen bieden.

Zach Skow probeert er altijd voor te zorgen dat alle dieren veilig zijn om het best mogelijke leven aan zijn zijde te hebben. Hij is mede-oprichter van Marleys Mutts en Pawsitive Change. Het is dus uitsluitend gewijd aan dieren. Daar ontmoette hij een 16-jarige hond, die er een beetje slecht aan toe was, die niemand wilde adopteren. Het dier zat in een asiel en werd steeds verdrietiger. Hij wist inderdaad dat zijn laatste dagen naderden: hij was niet langer lenig of krachtig.

Lees ook  Van alle kattenrassen is dit de vriendelijkste ter wereld.

De hond is eindelijk geadopteerd!

Dit verhaal ontroerde hem enorm. Het deed echt pijn aan zijn hart om te bedenken dat deze hond zijn laatste jaren verlaten in een asiel zal doorbrengen. Dus hij dacht erover na en besloot uiteindelijk om het mee naar huis te nemen. Vervolgens bood hij zich aan als receptioniste.

Lees Waarom tranen de ogen van een hond? Hier vindt u alle uitleg

Sterker nog, hij wilde ervoor zorgen dat Henry de oudere hond wordt geadopteerd. En moge hij alle liefde en genegenheid krijgen die hij verdient, zodat hij deze wereld met mooie herinneringen kan verlaten. En vooral: weten wat een echt gezin is.

Een 16-jarige geadopteerde hond zorgt ervoor dat zijn laatste dagen zo goed mogelijk verlopenEen 16-jarige geadopteerde hond zorgt ervoor dat zijn laatste dagen zo goed mogelijk verlopenFacebook vastleggen

Henry was heel oud voor een hond, en dit zorgde ervoor dat hij lange tijd moeite had met lopen. Een paar dagen na de adoptie gebruikte het schattige hondje echter al zijn resterende kracht om wat energie op te doen.

Lees ook  Hij ziet hoe de agent de verlaten man met de kat benadert en stort in als hij dit beseft.

De gelukkigen konden hem als een jong dier door de tuin van Zach zien lopen en rennen. Het is verbazingwekkend hoeveel deze geadopteerde hond is veranderd.

Grote levensverandering

Henry is een echte vechter, want naast alle problemen die de leeftijd hem heeft bezorgd, kreeg hij tijdens zijn verblijf in het asiel de diagnose kanker. Gelukkig slaagde hij erin de ziekte met een operatie te overwinnen. Ongetwijfeld wilde hij zijn laatste momenten niet lijdend doorbrengen. Daarom overwon hij alle obstakels die op zijn pad kwamen.

Lees het ontroerende verhaal van een roodharige kat die van slachtoffer van wreedheid uitgroeide tot een symbool van hoop en veerkracht

Zach had dat nooit gedacht, Henry Hij zou zo lang bij hem blijven dat hij dacht dat de geadopteerde hond nog maar een paar maanden te leven zou hebben. Maar toen hij zag hoe hij alle tegenslagen en uitdagingen van het leven overwon, realiseerde hij zich dat de kans dat hij veel langer zou leven dan verwacht heel goed mogelijk was. Maar ondanks alle vooruitgang kon Henry niet lang in zijn huis blijven.
Een 16-jarige geadopteerde hond zorgt ervoor dat zijn laatste dagen zo goed mogelijk verlopenEen 16-jarige geadopteerde hond zorgt ervoor dat zijn laatste dagen zo goed mogelijk verlopenFacebook vastleggen

Lees ook  De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlach

Om deze reden besloten ze een plek voor hem te zoeken waar hij tot de laatste jaren van zijn leven kon blijven. Ze waren er zeker van dat Henry veel langer kan leven, hij is niet langer de hond die verdrietig was in het asiel.

Zo vonden ze een thuis voor hem waar hij nu een nieuwe gastheer zal hebben die bij elke stap voor hem zal zorgen. De vreugde en energie die Henry kenmerkten, overweldigden deze vrouw.

Tegenwoordig heeft hij nog genoeg energie om te wandelen en te genieten van de zon en de frisse lucht.

Lees verder voor de 8 stadia van de groei van uw kat die u moet kennen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!