Início » Dieren » Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, zoeken samen een thuis

Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, zoeken samen een thuis

© Een hond en een kat die in een veld achtergelaten zijn, zoeken samen een thuis

Dit verhaal laat zien hoe belangrijk vriendschap en loyaliteit zijn. Een hond en een kat die op het platteland zijn achtergelaten, vormen een onbreekbare band terwijl ze proberen een nieuw huis te vinden.

Shadow en Sassy hadden inderdaad een paar tumultueuze dagen voordat ze vrede vonden. Alles wat ze tegenkwamen, deden ze echter samen. Daarom wilden hun redders hen nooit scheiden. Een zeer dappere hond en kat!

Deze kat heet Shadow en haar beste hondenvriend Sassy ze kwamen bij het asiel aan nadat iemand ze op straat had gevonden. Vrijwilligers van het asiel beseften al snel hoe dichtbij de twee dieren waren. Ze probeerden een huis voor hen te vinden, zodat ze samen konden leven.

Lees ook  Wat betekent het eigenlijk als je een bruine vlinder in je huis ziet?

Lees verder voor 5 signalen dat het niet goed gaat met uw hond

Thuis voor deze onafscheidelijke vrienden!

Deze hond en kat deelden alles en zagen er sterker uit als ze samen waren: “De enige keer dat ik ze in nood zag, was op de dag dat ze werden gesteriliseerd […]. Ze wilden niet echt gescheiden worden en begrepen niet waarom”, zegt Lydia Sattler, directeur van het centrum. Het was voor haar en haar collega’s duidelijk dat ze een huis moesten vinden waar ze samen konden verblijven.

Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, zoeken samen een thuisFacebook vastleggen

“Ik heb nog nooit een hond en een kat zo dichtbij gezien.”

Het personeel is van mening dat deze hond en kat dat al doen eigenaren gehad. Ze zouden ze echter om de een of andere reden verlaten. Dus wilden ze een nieuwe familie voor hen vinden die hen een tweede kans en veel liefde zou bieden. Maar bovenal: wie zou bereid zijn hen beiden te verwelkomen?

Lees ook  Maak kennis met Monty, een schattige kat met een ongewoon gezicht

Onlangs op Facebook een vrijwilliger in het opvangcentrum deelde vervolgens het grote nieuws: “De familie heeft ze eindelijk samen geadopteerd! Na alle ontberingen die ze hebben meegemaakt, kunnen ze nu naast elkaar genieten van het leven en het comfort van thuis.

Een hond en een kat die in een veld zijn achtergelaten, zoeken samen een thuisFacebook vastleggen

Uiteindelijk adopteerde de familie deze hond en deze kat, twee onafscheidelijke handlangers. Nu kunnen ze in vrede en voor altijd samen leven.

Om te lezen De bel gaat bij de deur van het asiel, de vrijwilligers gaan open en blijven sprakeloos

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!