Início » Dieren » Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaar

Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaar

Als ze in een opvanghuis terechtkomen waar ze geen liefdevolle gebaren krijgen, kunnen ze zich heel verdrietig voelen. Een gebrek aan interactie en stimulatie kan ervoor zorgen dat ze zich eenzaam, angstig, gestrest en depressief voelen. Bovendien kan de omgeving van het asiel voor sommige honden lawaaierig en eng zijn. Dit kan hun stressniveau verhogen.

Zwerfhond Smile heeft een zwaar leven achter de rug.

De hond bracht het grootste deel van zijn leven op straat door, zonder huis of veterinaire zorg. Zijn leven stond echter op zijn kop toen een reddingsorganisatie geïnteresseerd raakte in dit voormalige asiel, dat niet om dieren gaf.

Het asiel waar Smile ongeschikt was voor dieren. De vierentwintig puppy’s die hier woonden kregen geen zorg of aandacht. Ze was vergeten en leefde in een trieste en eenzame omgeving. De komst van vrijwilligers uit de nieuwe opvang betekende voor hen een sprankje hoop. Een dierenreddingsorganisatie heeft zich ten doel gesteld asielhonden te helpen een beter leven te krijgen.

Lees ook  De hond is 15 jaar oud op zijn verjaardag, hij is de gelukkigste!

Lees meer Een makkelijke test om te zien of je hond je leuk vindt

Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaarBron: Capture Instagram

Toen ze bij het asiel aankwamen, merkten ze dat de sfeer in het asiel niet goed was en dat de honden stil en verdrietig waren. Toen ze Smile echter zagen, glinsterden zijn ogen van het verlangen om te leven en uit deze donkere plek te komen. De hond toonde zijn vrolijke en sociale aard. Hij leek zelfs een glimlach op zijn gezicht te hebben. Het was duidelijk dat hij een beter thuis en een liefdevol gezin nodig had.

Een hond die uit een donker asiel is gered, glimlacht dankbaarBron: Capture Instagram De glimlach was vrolijk en heel levendig!

Vanaf het moment dat hij bij de andere honden in het busje zat, was Smile opgewekt en hoopvol. Ze wist dat haar leven in een oogwenk zou veranderen. Ze was in een goed humeur.

Lees ook  Een gezin geeft een verjaardagsfeestje voor een hond - hier is zijn reactie

Smiley is verhuisd naar een nieuw asiel waar hij de nodige veterinaire zorg en aandacht kreeg. Zijn opgewekte, vriendelijke persoonlijkheid kwam al snel tot uiting. Hierdoor heeft deze schattige hond vele harten gewonnen in het asiel. Smile vond uiteindelijk een familie die hem adopteerde en hem een permanent thuis gaf.

Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaarBron: Capture Instagram

Het verhaal van Smile is het bewijs van het belang van het werk van dierenbeschermingsorganisaties. Elk jaar ondergaan duizenden zwerfdieren over de hele wereld dezelfde ontberingen als Smile. En de meesten van hen krijgen nooit de kans om een veilig thuis en een liefdevol gezin te vinden. Dierenwelzijnsorganisaties spelen een cruciale rol bij het helpen van deze dieren bij het vinden van een thuis en de juiste zorg.

Lees ook  Hij maakt een wandeling naar de rivier en vindt een afgesloten nis - een angstaanjagende ontdekking!

Lees meer Video: Het bewijs dat een kind het hart van een kat kan stelen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!