Início » Dieren » Een hond met een geboorteafwijking werd geadopteerd nadat een ander gezin hem opnam!

Een hond met een geboorteafwijking werd geadopteerd nadat een ander gezin hem opnam!

Een hond met een aangeboren aandoening werd geadopteerd nadat een ander gezin zijn plaats had ingenomen!

Jack is een Amerikaanse Bulldog reu die eindelijk een thuis heeft gevonden. Jack moest even wachten voordat hij de juiste mensen vond. Deze negen maanden oude Amerikaanse Bulldog werd geboren met een aangeboren afwijking.

Vorige maand zou hij een potentiële adoptant ontmoeten, maar hij kwam niet opdagen. Die persoon bood aan om hem te adopteren. en maakte een afspraak voor 23 juli. De medewerkers van de organisatie waren ervan overtuigd dat er eindelijk iemand verliefd op hem was geworden en ze lieten zich niet afschrikken door zijn speciale behoeften. Maar iets ging niet zoals gepland.

De hond kreeg een tweede kans!

Lees ook  De 8 slimste dieren ter wereld, waarvan sommige hebben geleerd videogames te spelen

Iedereen was dolblij met het verhaal van deze schattige hond. Zijn naam is Jack en hij is een Amerikaanse Bulldog puppy van negen maanden oud.

Lees meer Volgens een onderzoek hebben katten 5 persoonlijkheden

Pes s vrozeným onemocněním byl adoptován poté, co se ho jiná rodina zastala!Bron.

Desondanks kreeg Jack een tweede kans en werd hij uiteindelijk geadopteerd. Iemand vond hem een uitzonderlijke puppy, aanhankelijk en knuffelig, en was meteen weg van hem!

Jack heeft zijn thuis gevonden” , schreef het asiel. “Hij heeft een liefdevol thuis, veel speelgoed en een nieuwe wandelwagen om in stijl rond te lopen,” voegde het asiel eraan toe.

Het asiel zei ook dat Jacks nieuwe familie een Instagram-pagina voor de pup heeft opgezet.

“We hebben warme wensen ontvangen van over de hele wereld, uit Australië, Alaska, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Puerto Rico, Singapore en Frankrijk.

Lees ook  Een jonge circustijger wordt op het laatste moment gered, maar zijn leven verandert voor altijd.

Nadat het asiel de zwerfhond had gepost , waren meer dan 600 mensen geïnteresseerd in de puppy en 200 mensen hebben zich aangemeld om hem te adopteren.

Lees meer Deze kat werd geadopteerd als volwassene en is dankbaar voor de kans!

Pes s vrozeným onemocněním byl adoptován poté, co se ho jiná rodina zastala!Bron.

Deze hond lijdt aan spina bifida, een zeldzame aangeboren aandoening. Deze aandoening kan leiden tot verlamming van de achterpoten of urine- en ontlastingsincontinentie.

Een puppy heeft altijd iemand nodig die voor hem zorgt. Daarnaast draagt hij luiers en heeft hij speciale aandacht nodig. Maar hij is zachtaardig en blij van aard en net als elke andere puppy wil hij gewoon geliefd zijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!