Início » Dieren » Een hond ontmoet een door zijn eigenaar geadopteerd puppy en de twee worden onafscheidelijk.

Een hond ontmoet een door zijn eigenaar geadopteerd puppy en de twee worden onafscheidelijk.

Een hond ontmoet een nieuwe puppy die door de eigenaar is geadopteerd en de twee worden onafscheidelijk.

Een TikTok-video is viraal gegaan en onthult de grote vriendschap die tussen de twee honden is ontstaan. Zodra ze elkaar ontmoetten, toonden ze genegenheid voor elkaar.

Huisdieren blijven voor opschudding zorgen op sociale media. Deze keer gaat het over twee honden die een hechte vriendschap vormden zodra ze elkaar ontmoetten. De beelden zijn al viraal gegaan op TikTok.

Gebruiker @babybearyuki deelde deze video met het exacte moment waarop de eigenaar van de witte hond naar haar huis kwam met een cadeaupakket. Er zat een puppy in die hij net had geadopteerd.

Lezen Als een klant bij een viswinkel staat een intelligente kat elke dag in de rij voor eten.

Lees ook  Inspirerend verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn: 'Hij heeft mijn leven veranderd'

Een hond ontmoet een nieuwe puppy die door de eigenaar is geadopteerd en de twee worden onafscheidelijk.

Toen de hond zijn nieuwe “beste vriend” ontmoette, opende hij blij de doos en vond zijn nieuwe avontuurlijke metgezel. Hij was verheugd de doos te openen en zijn nieuwe avontuurlijke metgezel te vinden.

Een hond ontmoet een nieuwe puppy die door de eigenaar is geadopteerd en de twee worden onafscheidelijk.Bron: Capture Instagram

Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk geworden. en ze groeiden samen op in hun eigen huis. De eigenaar van de dieren filmde hun ontmoeting om een herdenkingsvideo te maken die het verstrijken van de tijd laat zien.

Tegenwoordig scheppen honden op over hun geluk en de vriendschap die hen verbindt nadat ze elkaar hebben ontmoet. Meer dan 7,5 miljoen gebruikers hebben “vind-ik-leuks” achtergelaten na het delen van afbeeldingen op TikTok. Net als de duizenden reacties op het bericht.

Lees ook  Het belang van mieren voor de duurzaamheid van onze ecosystemen

Een hond ontmoet een nieuwe puppy die door de eigenaar is geadopteerd en de twee worden onafscheidelijk.Bron: Capture Instagram

Honden zijn wezens die het leven van duizenden mensen opvrolijken en het niet verdienen om in de steek gelaten te worden, verscheurd van wat zij als hun thuis beschouwden. En ze vervolgens op straat achterlaten, blootgesteld aan allerlei gevaren. Het zijn dieren met gevoel, geen objecten!

Lees meer De ware betekenis van de glimlach van uw kat

Honden zijn geweldige wezens die dankbaar zijn voor alles wat we ze kunnen geven. Daarom blijven we strijden dat mensen beseffen dat het hebben van een huisdier een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Maar bovenal gaat het om een langetermijnengagement. Een hond voor je hebben betekent hem voor de rest van je leven hebben.

pic.twitter.com/JzouKgr23U

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 29 juni 2023

Lees ook  18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het leven

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Lees meer Een gezin heeft een lift gemaakt voor hun hond die geen trap op kan

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!