Início » Dieren » Een hond raakt in paniek als hij zijn 91-jarige buurman op de grond ziet liggen en doet het ondenkbare

Een hond raakt in paniek als hij zijn 91-jarige buurman op de grond ziet liggen en doet het ondenkbare

De hond raakt in paniek als hij zijn 91-jarige buurman op de grond ziet liggen en doet het ondenkbare.

Honden zijn welwillende en loyale wezens. En deze waarheid werd opnieuw bevestigd. Op het feest bleef de hond in zijn huis blaffen en uiteindelijk werd zijn baasje boos. Ze dacht niet dat hij zich zo gedroeg om haar te waarschuwen. Toen ze echter naar buiten ging om te kijken wat er aan de hand was, zag ze haar buurvrouw op de grond liggen! De waarschuwing van haar hond heeft misschien het leven van de arme dame gered!

Een uitzonderlijke hond!

Trish McGregor is een gepensioneerde vrouw die in het dorp Edzelle, Schotland, woont. Hij deelt zijn leven met een twaalf jaar oude hond genaamd Fergus, een bearded collie. Het is al behoorlijk populair in zijn gebied.

Een van de dingen die een hond in dit gebied doet, is een buurman redden. Dit alles dankzij de onschuldige gewoonte waaraan hij gewend raakte bij het slachtoffer. Zijn heldendaad werd opgetekend en beschreven door de Daily Record.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Fergus is een vreemde hond die graag meedoet aan roddels in de buurt. Soms vraagt ​​de buurman hem om tegen zijn meester te zeggen dat hij moet kletsen. Dus de hond deed wat hem gezegd was en bracht de boodschap door aan Trish door te blaffen.

Dan ontmoeten de twee vrouwen elkaar voor het hek om te praten. Deze kleine gewoonte, die we klein en eenvoudig kunnen noemen, zal uiteindelijk een leven redden. En wie won de hond goede reputatie .

Ongewoon gedrag!

Op een lenteavond rond 21.00 uur blafte de hond luid in huis. Op het adres. blaffend alsof hij zijn meesteres wilde waarschuwen voor de komst van een buurvrouw. Dit kan niet omdat het bezoek van de buren niet midden in de nacht hoort te zijn.

Lees ook  5 tekenen van een hond met een zonnesteek

Dit ongewone geblaf irriteerde uiteindelijk Trish en ze beval de hond stil te zijn. Fergus luisterde echter niet naar haar en negeerde gewoon haar berisping. In plaats daarvan bleef hij luid blaffen!

Trish merkte dat de hond niet naar haar luisterde en ging uiteindelijk met hem naar buiten. Toen vond ze haar vriendin op de grond liggen , bij bewustzijn maar behoorlijk zwaargewond. Afgaande op haar toestand moet de dame zijn gevallen en enkele verwondingen hebben opgelopen.

Een hond raakt in paniek als hij zijn 91-jarige buurman op de grond ziet liggen en doet het ondenkbareBron: Capture Instagram

Volgens Trish raakte de 91-jarige vrouw gewond aan haar hand en had ze krassen op haar gezicht. De arme dame zou om hulp roepen, maar niemand hoorde haar om hulp roepen. Met uitzondering van de hond van de buren, die niet aarzelde om de eigenaar te waarschuwen om haar te helpen.

Lees ook  Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Heldenhond!

Trish nam direct contact op met de hulpdiensten, die de dame naar de eerste hulp brachten en haar speciale zorg gaven. Toen mevrouw uit het ziekenhuis werd ontslagen, vergat ze niet de hond daarvoor te bedanken. zijn heroïsche daad. . De dame betaalde de hond in ieder geval terug met een zeer flatterend portret.

Een hond raakt in paniek als hij zijn 91-jarige buurman op de grond ziet liggen en doet het ondenkbareBron: Capture Instagram

De twee hoofdrolspelers werden na het incident beste vrienden. Trish was er zeker van dat als de hond er niet was geweest, de situatie voor het slachtoffer rampzalig had kunnen zijn. Dit verhaal is vergelijkbaar met dat van Ron Williams, die werd gered door zijn kat Fluffy nadat hij 16 uur lang was ingestort.

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!