Início » Dieren » Een hond troost een baby van drie weken oud, de foto’s bewijzen het!

Een hond troost een baby van drie weken oud, de foto’s bewijzen het!

Deze hartverwarmende foto’s bewijzen dat dit hondenras ook zachtaardig en liefdevol kan zijn. Vooral voor kleine kinderen. Op de foto’s is te zien hoe Tommy, de Doberman en het drie weken oude meisje goede vrienden zijn geworden.

Een stapsgewijze introductie zodat alles goed gaat

Er kwam een ​​klein meisje bij de familie die al Tommy had, een hond met een groot hart. Vanaf hun eerste ontmoeting werd Tommy verliefd op het kleine meisje. Hij nam zijn rol als oppas ook snel heel serieus, vooral als ze huilde. Tommy was pas twee jaar oud toen Macie werd geboren. Maar zijn reactie toont zijn volwassenheid en zijn gehechtheid aan het kind van zijn eigenaren, Nick Elliott en zijn vrouw Hayley.
Een hond troost een baby van drie weken oud, de foto's bewijzen het!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Een ongewenste asielhond ziet zijn leven op zijn kop staan ​​dankzij deze man

Eerst de eigenaren ze aarzelden om de hond aan de baby voor te stellen, bang voor Tommy’s reactie. Ze begonnen door de hond de kleren te geven die het kind droeg. Vervolgens herhaalden ze het woord ‘zachtjes’ om hem te leren zachtaardig te zijn. Toen ze Macie voorstelden, was Tommy onmiddellijk in haar geïnteresseerd.

Lees Exclusieve privileges die katten hun favoriete mens geven

Tommy komt tussenbeide om zijn “kleine zusje” te kalmeren.

Nick Elliott zegt: “Het was alsof hij haar onmiddellijk accepteerde omdat ze altijd dichtbij wilde zijn, maar hij haar nooit aanraakte.” Tommy werd bijzonder gevoelig voor zijn emoties. Aanvankelijk jammerde hij verdrietig als ze huilde, maar na verloop van tijd raakte de hond gewend aan het huilen van de baby, alsof hij haar gezelschap wilde houden in haar verdriet.
Een hond troost een baby van drie weken oud, de foto's bewijzen het!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  Het belang van mieren voor de duurzaamheid van onze ecosystemen

Op een dag, kleine Macie ze huilde omdat ze honger had en haar moeder was bezig haar fles klaar te maken in de keuken. Ondertussen besloot Tommy tussenbeide te komen om het kind te troosten. Hij pakte een knuffeldier uit het huis, stopte het in zijn mond en plaatste het voorzichtig in Macie’s wiegje voordat hij stilletjes vertrok.
Een hond troost een baby van drie weken oud, de foto's bewijzen het!Bron: Instagram vastleggen

Dit bewijs liefde en affectie Tommy laat de kleine Macie zien hoe honden ‘babysitters’ of ‘grote broers’ in onze gezinnen kunnen worden, ook al hebben ze de reputatie geweldige waakhonden te zijn.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!