Início » Dieren » Een huskyhond die op de rand van de dood stond, werd op het laatste moment gered

Een huskyhond die op de rand van de dood stond, werd op het laatste moment gered

Ryker, een knokige, haarloze husky die op de rand van de dood stond, zou een treurig einde tegemoet gaan. Hij werd ter euthanasie overgedragen aan de dierenarts. Het lot had echter andere plannen met hem. In plaats van geëuthanaseerd te worden, vond Ryker feitelijk een nieuw leven vol liefde en zorg in het huis van Hillary, een expert in de zorg voor honden in nood. Dit is het verbazingwekkende verhaal van Ryker die zijn gezondheid en zijn stem terugkrijgt. Bovendien werd hij een levend bewijs van de veerkracht en kracht van de liefde.

Met meer dan duizend honden op haar naam nam Hillary een uitgemergelde husky in huis, bedekt met schurft. Ze was ook verbaasd om te zien dat hij nog steeds een beetje geest in zich had. “Het is gek dat hij nog energie heeft.”

Lees ook  Het kitten van 300 gram zou voor altijd moeten slapen, maar het overleeft een wreed lot

Dankzij de liefde heeft de hond zijn vitaliteit teruggekregen

Foto van de gezondheid van honden praat voor jezelf. Huskies zijn meestal speels en luidruchtig. Ryker verloor echter zijn stem na jaren van misbruik en verwaarlozing. Hij blafte niet langer en maakte geen interactie meer, een stilte die net zo zwaar was als zijn lege blik. ‘Alleen al aan zijn ogen kon je zien dat hij wanhopig was, maar hij leefde nog’, zei Hillary, die de apathie van de husky beschreef.

Lees: De reden waarom uw hond graag aan uw voeten ligt

Een huskyhond die op de rand van de dood stond, werd op het laatste moment gered Facebook vastleggen

Maar op een dag, bijna uit het niets, Ryker slaakte toen een luid, diep gehuil als teken dat zijn moreel begon te verbeteren. Zo begon de hond zijn essentie te vinden, een langzaam maar gestaag proces.

Lees ook  Een puppy achtergelaten in een kartonnen doos op het strand ziet zijn leven op zijn kop staan

Hillary herinnert zich: Hij bleef met zijn staart kwispelen. Deze hond leek te stralen van geluk. Toen ontdekte hij speelgoed. Het herstel van Ryker maakte diepe indruk op Hillary, die maanden bezig was met het rehabiliteren van hem. Ryker kreeg ook vacht en zijn liefdevolle houding kwam weer tot leven.
Een huskyhond die op de rand van de dood stond, werd op het laatste moment gered Facebook vastleggen

Het perfecte huis!

Het laatste stukje van de puzzel moest gevonden worden het perfecte huis voor Ryker. Na zorgvuldig onderzoek bleken Mike en Donna de ideale keuze te zijn. “Eindelijk, na een reeks interviews, konden we de juiste familie vinden”, zei Hillary, opgelucht dat ze een liefdevol thuis voor de husky had gevonden.

Een huskyhond die op de rand van de dood stond, werd op het laatste moment gered Facebook vastleggen

In zijn nieuwe huis vond Ryker genegenheid en zorg. Maar ook de huskyhond Dallas. Vanaf de eerste ontmoeting was er meteen een klik. En hun vriendschap werd in de loop van de tijd sterker. Wetende dat Ryker eindelijk op haar plaats was, kon Hillary rustig slapen.

Lees ook  De moed van deze vrouw om twee honden te redden maakte iedereen sprakeloos

Lees het trieste verhaal van een verlaten hond die weigert zijn teddybeer los te laten

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!