Início » Dieren » Een Japanse man heeft 14.000 euro uitgegeven om een hond te worden en heeft daarmee een nieuwe mijlpaal bereikt.

Een Japanse man heeft 14.000 euro uitgegeven om een hond te worden en heeft daarmee een nieuwe mijlpaal bereikt.

Na 14.000 euro te hebben uitgegeven om een hond te worden, breekt deze Japanse man weer een nieuwe mijlpaal

Na veel geld te hebben uitgegeven, is deze Japanse man erin geslaagd zijn droom waar te maken. Met 14.000 euro eindigde hij met een kostuum dat waarachtiger was dan een bal hondenhaar. Hij zendt zijn avonturen uit op zijn YouTube-kanaal. Bovendien zorgt hij voor opschudding op sociale media.

De hondenman is terug

Een Japanse man heeft een passie voor honden. Daarom heeft hij er alles aan gedaan om zijn doelen te bereiken. Dankzij de aankoop van 14.000 euro werd de Japanse naam Toco een hond. Het was een droom die uitkwam voor hem.

In maart vorig jaar maakte de Japanner een comeback door een gigantische slaapkooi te kopen. Enerzijds is hij erin geslaagd om een hond te worden. Aan de andere kant wil hij leven als een hond. Terwijl normale mensen in een huis wonen, leeft Toco liever in een kooi zoals honden dat doen.

Lees ook  Maak kennis met deze schattige familie van vier honden, twee eenden en een kat.

Lees meer Dierenarts onthult waarom je moet stoppen met het knuffelen van je hond

Toco heeft echt een stap vooruit gezet ten opzichte van zijn tijd als hond . De Japanse hond liep zelfs voor het eerst aan de lijn. En het meest verrassende was dat hij erin slaagde om een paar hondenvrienden te maken. Zelfs een echte hond zou het verschil niet weten.

In een video met de titel “Ik wil een dier zijn” snuffelt Toco aan de andere honden in het park. Nippon slaagt er zonder problemen in om tegen een andere hond aan te botsen. Voor sommige mensen is het een beetje vreemd om zoiets te zien. Maar Toco’s passie kent geen grenzen.

Toco laat zijn gezicht niet zien

De passie om een hond te worden is moeilijk te accepteren voor Japanners. Maar ondanks het tumult op de sociale media wil hij zijn gezicht niet laten zien. Toco wil zijn gezicht niet laten zien vanwege de oordelen van anderen. Hij is bang dat zijn passie slecht zal worden ontvangen door de mensen om hem heen.

Lees ook  Ze redt een achtergelaten hond op straat, hij bedankt haar met een glimlach

In een interview met de Daily Mirror vertelt hij sommige van zijn beste vrienden nog niet over zijn hobby om een hond te worden. Tijdens het interview zei de Japanse ster: “Ik wil niet dat vooral de mensen met wie ik werk van mijn hobby’s afweten.”

Lees verder Ze filmde haar hond in een zwembad, 15 miljoen internetgebruikers zijn verbaasd

Japanse mensen hebben niet genoeg zelfvertrouwen . Hij wil niet gezien worden als een weirdo of een dwaas. En zonder enige context kan dit nieuws als een verrassing komen voor zijn omgeving. Dus wacht hij op het juiste moment om aan sommige mensen te onthullen dat hij een hond is geworden.

Bovendien blijft hij internetgebruikers verbazen met zijn uitspraken. avontuur om een hond te worden. Toco probeert elke dag zijn droom waar te maken, ook al vindt hij het niet leuk. In feite is hij gelukkig als hij het leven van een hond volgt.

Lees ook  Een geadopteerde hond met ademhalingsproblemen krijgt alleen behandeling als zijn trooster er is

Toco eet als een hond

Acht maanden geleden probeerde de Japanner ook een nieuwe uitdaging. Toco at hondenvoer . Onnodig te zeggen dat hij zijn passie met volle teugen beleeft.

Hij wil niet meer zijn zoals normale mensen, maar probeert helemaal een hond te worden. De Japanse man tart gewoon de menselijke natuur .

Lees meer Deze zwerfhond redde het leven van een kind dat in een vuilniszak op straat werd achtergelaten

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!