Início » Dieren » Een jonge circustijger wordt op het laatste moment gered, maar zijn leven verandert voor altijd.

Een jonge circustijger wordt op het laatste moment gered, maar zijn leven verandert voor altijd.

Een jonge circustijger wordt gered in nood, maar zijn leven staat voor altijd op zijn kop.

Het is tegenwoordig zeldzaam om goede, zorgzame mensen te zien. Het leven is zo moeilijk dat mensen alleen om hun eigen welzijn geven. Maar er zijn altijd uitzonderingen zoals Vicky Keahey. Het hoofd van het dierencentrum aarzelde niet om een helpende hand te bieden aan een tijger in nood!

Deze tijger verkeerde in een verarmde staat!

Vicky Keahey zag Aasha, een jonge tijger, in een zeer slechte toestand. slechte staat . De kleine wilde kat was uit vorm en knokig. Ze was negen maanden oud, maar haar gewicht paste niet bij haar leeftijd.

De tijger woog slechts 30 kilogram, wat zijn kostwinner zorgen baarde! Ze kon niet geloven dat zoiets mogelijk was. Sterker nog, ze stelde zichzelf er veel vragen over. de kleinheid van het dier in verhouding tot zijn leeftijd.

Lees ook  Hulk, de grootste pitbullhond ter wereld, zijn hoofd is gigantisch

Lees meer Hij wil een selfie maken met een slang, wat hem duur komt te staan

Vicky Keahey wachtte echter niet tot twee uur ’s middags om de tijger te helpen. Vooral toen ze besefte dat het dier deel uitmaakte van het circus en obludarium. Een vroegere manier van leven die verklaart. haar erbarmelijke toestand .

Een jonge circustijger wordt op het laatste moment gered, maar zijn leven verandert voor altijd.Bron: Capture Instagram

Bovendien leefde de tijger samen met andere dieren die groter waren dan hij. Het is dus normaal dat hij niet genoeg te eten had. motivatie om goed te eten. De ziekte waaraan hij leed, maakte zijn situatie echter alleen maar ingewikkelder.

Vicky is een grote steun geweest voor Aasha!

De jonge tijger leed aan een ernstige huidinfectie. Door verwaarlozing en gebrek aan goede zorg verslechterde haar toestand echter alleen maar. Als gevolg hiervan had de kat dringend een specifieke behandeling nodig.

Lees ook  Een makkelijke test om te zien of je hond je leuk vindt

En gelukkig slaagde hij erin om Vicky te kruisen! Vicky was vastbesloten om de tijger te helpen en bood aan hem te helpen. Geef hem je hand . Dus nam ze het op zich om het dier in een geïsoleerde kooi te vervoeren.

Lees meer Ze vinden een gigantische slang en zijn verbaasd te ontdekken wat erin zit

Vicky vond altijd tijd voor de tijger. Ze bezocht hem elke dag en zorgde voor hem. Ze besteedde veel van haar aandacht volledig aan de wilde kat.

Een jonge circustijger wordt op het laatste moment gered, maar zijn leven verandert voor altijd.Bron: Capture Instagram

Ze zorgde er altijd voor dat de tijgerwelp elke dag goed werd gevoerd en gemolken. Nadat ze allebei de dierenarts hadden bezocht, schreef hij het dier medicijnen voor. Medicijnen Vicky vergeet nooit om hem wat medicijnen te geven om hem weer op de been te krijgen.

De tijger is volledig hersteld!

De herstelperiode van de tijger was een uitdaging. Maar dankzij Vicky’s doorzettingsvermogen en katachtige moed begon hij geleidelijk te herstellen. Het duurde 8 maanden voordat Aasha haar oorspronkelijke goede gezondheid terugkreeg. Na deze tijd raakte de huid van het dier bedekt totdat het volledig hervormd was.

Lees ook  Het asiel verkleedde oudere honden als oudere mensen en organiseerde een grappige fotoshoot

Het dier kreeg zijn kleur terug en begon er beter uit te zien. Ze zag er niet meer uit als de arme kat die Vicky de eerste keer had gezien. Met andere woorden, Aasha veranderde ten goede en zag er nu uit als een echte tijger. Volgens haar weldoener werd ze. onherkenbaar .

Lees meer Dit paar circusleeuwen komt uit hun kooi en ontdekt voor het eerst gras

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!