Início » Dieren » Een kat brengt haar kittens naar een gastvrij gezin en hun leven verandert dramatisch!

Een kat brengt haar kittens naar een gastvrij gezin en hun leven verandert dramatisch!

© Een kat brengt haar kittens naar een gastvrij gezin en hun leven verandert radicaal!

Vlakbij haar huis trof Lisianne een charmante bezoeker: een dakloze kat was in haar tuin op zoek naar voedsel en water. Ze was een beetje verlegen, maar elke dag was hij op zoek naar iets te eten.

Tijdens een van zijn bezoeken ze merkte dat de buik van de kat erg rond was en vermoedde dat ze zwanger was. Korte tijd later kwam ze terug zonder haar dikke buik. Blijkbaar is ze bevallen en keerde terug naar Lisianne om haar energie aan te vullen.

Win zijn vertrouwen:

De vrouw probeerde het vertrouwen van de nieuwe moeder te winnen. Dus begon ze elke dag tijd met de kat door te brengen, zodat ze zich veiliger bij haar voelde.

Lees ook  Ze probeert een hond te redden die aan het "verrotten" is, om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen.

Lees Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

De vrouw begon om de deur naar zijn tuin open te laten. De kat kan haar dus komen bezoeken wanneer ze maar wil. En zijn strategie wierp al snel vruchten af. De moederkat waagde zich daadwerkelijk naar binnen om genegenheid en voedsel te zoeken.

Een kat brengt haar kittens naar een gastvrij gezin en hun leven verandert dramatisch!Bron: Instagram vastleggen

Eindelijk, op een dag, gebeurde wat Lisianne verwachtte. De kat kwam inderdaad terug, vergezeld van haar zes kittens. Vervolgens presenteerde ze ze een voor een aan haar vriendin.

Lisianne vertelde het asiel dat de kittens in het begin nogal schuw waren. En dat komt door het weinige contact dat ze met mensen hadden. De vrouw besloot een ruimte voor hen in haar huis te regelen.

Lees ook  Wetenschappers leggen uit waarom honden op hun baasjes lijken

De kat won al snel de liefde van een gezin dat zich niet kon voorstellen haar te laten gaan

“Lisianne besloot de kat te houden en adopteerde hem officieel. Ze zorgde goed voor hem, liet hem onderzoeken en steriliseren. Een van de kittens (de tabby) is naar een van haar vriendinnen gegaan.”

Lees Hoe u kunt zien of een kitten mannelijk of vrouwelijk is, hier is het antwoord van een expert

Er zijn zes kleine katjes naar het asiel gebracht, waar ze door een dierenarts werden gecontroleerd en gesteriliseerd om eindelijk een gelukkig thuis te vinden.
Een kat brengt haar kittens naar een gastvrij gezin en hun leven verandert dramatisch!Bron: Instagram vastleggen

Eén van de katjes genaamd Tito, werd geboren met een misvorming van één been en ondergaat momenteel een behandeling. Eén van de welpen is een speelse tabby en de andere vijf zijn inderdaad identiek aan hun moeder.

Lees ook  Zijn Golden Retriever hond vervangt het slot perfect

“Het zijn alle vijf prachtige, langharige zwarte katten: drie vrouwtjes (Taylor, Tynie en Tyana) en twee mannetjes (Tales en Tito). In het begin waren ze een beetje verlegen, maar toen ze eenmaal bij hun pleeggezin aankwamen, kwamen ze snel uit hun schulp.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!