Início » Dieren » Een kat die verdwaald is in het bos is al maanden op zoek naar zijn thuis

Een kat die verdwaald is in het bos is al maanden op zoek naar zijn thuis

© Een hond die op een spoorlijn werd achtergelaten, wachtte weken op zijn gezin

Het achterlaten van een hond is een bijzonder wrede daad. Als iemand om wat voor reden dan ook niet voor zijn huisdier kan zorgen, kunt u het het beste naar een asiel brengen. Hij krijgt misschien geen huis, maar hij is tenminste veilig.

Een spoorlijn is een zeer gevaarlijke plaats voor elk. En des te meer voor een weerloos dier dat niet op de hoogte is van deze risico’s en niet geïnformeerd is. Ribbles, de hond in dit verhaal, wachtte tot haar baasjes haar zouden komen halen. Bovendien, zoals vaak het geval is wanneer eigenaren hun huisdieren in de steek laten.

Een hond aan zijn lot overgelaten op een spoorlijn

Hondenloyaliteit kent geen grenzen en Ribbles bewees het. Ze was ervan overtuigd dat haar familie haar zou komen halen. Maar helaas is dat nooit gebeurd. Het was een wrede zaak. Niemand begreep hoe het mogelijk was dat een hond van een jaar oud, die nog een heel leven voor zich had, op zo’n verschrikkelijke manier in de steek gelaten kon worden, dat is onvoorstelbaar.

Lees ook  Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollend

Lees Wat betekent het als een kat op je klimt? Kattengedrag ontcijferen

Een hond die op het spoor werd achtergelaten, wachtte weken op een gezinEen hond die op het spoor werd achtergelaten, wachtte weken op een gezinInstagram vastleggen

Weken gaan voorbij en niemand komt terug om haar op te halen. De hond verliest echter de hoop niet. Gelukkig overkwam hem geen andere tragedie. Dat zou volkomen normaal zijn, omdat je zo lang aan een spoorlijn hebt gewoond en ronddwaalde op zoek naar voedsel, water en onderdak. Zijn leven stond echter op het punt te veranderen.

Eén van de bewoners zag de hond tussen de treinen door rennen, dan stellen ze zichzelf bloot aan gevaar. Hij besloot toen snel in actie te komen. Het was erg moeilijk om hem te vangen, het was bijna onmogelijk voor hem. Zodra de man dichterbij kwam, rende de hond inderdaad overal naartoe.
Een hond die op het spoor werd achtergelaten, wachtte weken op een gezinEen hond die op het spoor werd achtergelaten, wachtte weken op een gezinInstagram vastleggen

Lees ook  Een makkelijke test om te zien of je hond je leuk vindt

Een man, uitgeput en wanhopig, ze besloot dat het het beste was om een ​​asiel te bellen dat ervaring heeft en de hond kan helpen. Op dat moment arriveerde Logan’s Legacy per spoor om te proberen deze hond, die zo moeilijk te vangen was, te redden.

Nieuw begin

oprichter van de organisatie, Suzette Hall zei dat ze besloot er zelf heen te gaan om haar te redden. De trein passeerde ongeveer vijf keer terwijl zij daar was, en elke keer dat hij passeerde, verstopte de hond zich in een klein gaatje. Het goede nieuws is dat Ribbles door dit gat veilig kon blijven.

Lees Dit lammetje springt op van vreugde als het naar het kantoor van de dierenarts van zijn eigenaar gaat

Lees ook  Ze adopteren een Jack Russell-pup uit het asiel, 24 uur later gebeurt het ondenkbare

Een hond die op het spoor werd achtergelaten, wachtte weken op een gezinEen hond die op het spoor werd achtergelaten, wachtte weken op een gezinInstagram vastleggen

Toen ze de volgende dag terugkeerden, vonden ze bovendien verschillende coyotes die door het gebied zwierven. Dus de hond, bang, klom snel in het gat. Uiteindelijk slaagden de reddingswerkers erin hem te vangen en naar het asiel te brengen. Ze controleerden haar om er zeker van te zijn dat alles in orde was. Daarna brachten ze haar naar een pleeggezin.

Nu is ze aan het herstellen van deze verschrikkelijke ervaring en kan ze eindelijk uitrusten. Ze leeft niet langer op het spoor en wordt elke dag bedreigd door de trein zelf of zelfs door coyotes. Ze heeft het overleefd en krijgt nu de zorg die ze verdient.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!