Início » Dieren » Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengen

Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengen

© Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengen

Een vrouw zag een zwerfkat in haar tuin. Een kat die verderop in de straat woonde, besloot bij haar thuis langs te gaan om te eten, en Sandy bood haar lekkernijen en vers water aan. Terwijl ze de kat voedde, zag ze zijn buik en dacht dat hij misschien zwanger was.

De dankbare kat volgde Sandy overal. Sterker nog, ze wreef tussen zijn benen, op zoek naar een streling en met de bedoeling om te blijven. Natuurlijk stemde Sandy daar graag mee in en nam de aanstaande moeder mee naar de logeerkamer om het haar op haar gemak te stellen.

Lees ook  Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond zaken doet op een specifieke locatie? De deskundigen antwoorden

De dankbare kat was opgelucht toen ze bij Sandy thuis was

Je ging op de grond liggen Hij liet zijn hoofd op de zachte deken rusten en liet een zacht spinnen horen. Ze wist eindelijk dat ze in goede handen was.

Lees Wild Bear sluit zich aan bij familiepicknick voor boterhammen met pindakaas en tomaat

Sandy wilde er zeker van zijn dat de kat en haar toekomstige kittens waren veilig en kregen alle hulp die ze nodig hadden. Daarom nam ze voor hulp contact op met Jen, een vrijwilliger bij het reddingscentrum.

Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengenBron: Instagram vastleggen

Een paar dagen later, toen Sandy thuiskwam, wachtte haar een leuke verrassing. Vijf gezonde kittens stonden op haar te wachten, allemaal schoon en gevoed door hun kat.

Lees ook  Het achterlaten van een 14-jarige hond zorgt voor verdriet en verontwaardiging in het asiel

Vrijwilliger bij het reddingscentrum Toen ze de kattenfamilie ging ophalen bij Sandy’s huis, was Jen erg ontroerd om ze allemaal te zien, ze waren schattig.

Gelukkig gezin !

Terug in haar nieuwe pleeggezin wreef de schattige kat haar lichaam tegen Sandy’s benen, op zoek naar knuffels en liefde. Ze was erg blij dat ze een berg dekens tot haar beschikking had.

Lees 10 valse mythen over katten ontkrachten die je niet meer moet geloven

De kat paste zich zo gemakkelijk aan het leven aan hij voelde zich veilig vanbinnen en in de aanwezigheid van Jen. Bovendien was ze enorm dankbaar voor alles wat ze kreeg in haar nieuwe huis.
Een kat zoekt onderdak en smeekt om opgenomen te worden om haar schattige kittens groot te brengenBron: Instagram vastleggen

De kat is heel lief en houdt van de aandacht die hij krijgt. Voorlopig wijdt ze zich echter volledig aan de zorg voor haar kittens. Ze heeft nog niet de kans gehad om van het leven binnenshuis te genieten. Maar als de kittens ouder zijn, hoopt Jen hun volledige persoonlijkheid herboren te zien.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!