Início » Dieren » Een kind aait een vreemd zeedier en beseft plotseling wat het is!

Een kind aait een vreemd zeedier en beseft plotseling wat het is!

© Een kind aait een vreemd zeedier en beseft plotseling wat het is!

Joël is anders dan andere jongetjes. Die zijn meestal blij met een hond of een kat. Dit kind is echter geïnteresseerd in een heel ander dier, dat hij als huisdier beschouwt! Om ermee om te gaan, moet hij naar de waterkant van zijn dorp. Inderdaad, zijn bijzondere vriend is een zeedier! De dorpelingen waren verbaasd toen ze hem onbevreesd in de buurt van het dier zagen!

Schepsel: de meest verrassende vriendschap!

Jake Wilton is een professionele duiker en fotograaf. Hij is gewend om onder water te werken en ontdekt ongelooflijke zeedieren! Zo kon hij deze ontmoeting met Joels vriend tot stand brengen.

Dit mysterieuze wezen is eigenlijk een gemeenschappelijke vriend van Jake Wilton en Joel. Dit ongelooflijke verhaal gebeurde in Valle Gran Rey, een plaats waarvan het zand graag vecht aan de kust van Gomera.

Lees ook  Deze angstaanjagende haaien dreigen te verschijnen aan de Franse kust

Om te lezen Vindt een vreemd mini-wezen in het bos, je raadt nooit wat het is

Bron:Capture Instagram

Op deze magische plek liggen de Spaanse Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Bovendien herkennen we deze bestemming om zijn gigantische haven. Het is dan ook normaal dat de plek toeristen kleedt !

Valle Gran Rey wemelt van het onderwaterleven, mede door de vissen die de vissers terug in het water hebben gezet. Waarschijnlijk dankzij dit, kon Joel de wezens ontmoeten. Hij zorgde ervoor dat hij ze elke dag voerde!

Uitzonderlijke interactie!

Elke dag maken Joel en zijn vriend een afspraak bij de jachthaven met een emmer vol vis. Hun doel is om het mysterieuze wezen in het water te voeren. Zodra het jongetje bij de waterkant is, begint hij zijn bijzondere vriend te roepen terwijl hij op het water spettert.

Lees ook  Een oudere hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Zodra de plons verdwijnt, komt het gevinde wezen uit het water tevoorschijn. Dankzij een video die door een van de getuigen is gemaakt, kunnen we zien dat het dier gigantisch was. Het zag er helemaal niet bedreigend uit!

To Read Visser haalt mysterieuze zeeworm tevoorschijn die je koude rillingen bezorgt!

Het dier bleef stil totdat Joel het voerde. Het dier was eigenlijk een reusachtige pijlstaartrog. Het meest verrassende deel van deze interactie is dat de zeemansvriend de kleine jongen om een handvoeding vraagt.

Bron:Capture Instagram

Een verzoek dat Joel hem niet zal onthouden. Nadat de balk verzadigd is opgestegen, vraagt hij om de jongens te strelen voordat hij vertrekt. Hij zal echter waarschijnlijk de volgende dag en de dag daarna terugkeren om zijn vriend te bezoeken.

Lees ook  Hond schiet man neer in dramatisch jachtongeluk

Schepsel: de video is een internethit!

Hij had altijd een verhaal over hoe de stralen omhoog kwamen. Volgens de legende brengt dit zeedier ongeluk, vooral voor de bemanning van het schip. Sommige mensen geloven zelfs dat dit wezen het anker van een schip kan aanvallen totdat het het naar de bodem van de oceaan sleurt.

Hoe dan ook, dit is slechts een zeemythe die sommige mensen geloven. Maar hoe dan ook, de vriendschap tussen dit zeedier en Joel blijft buitengewoon. Een video van hun interactie is nu viral gegaan. De meeste internetgebruikers bewonderen het jongetje voor zijn moed tegenover het enorme dier.

Om te lezen: Stierhaai doet kajak kapseizen, de vreselijke angst van deze visser

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!