Início » Dieren » Een knuffelkat gebruikt de schubben van zijn leguanenvriend om te krabben

Een knuffelkat gebruikt de schubben van zijn leguanenvriend om te krabben

Er zijn vriendschappen die ondenkbaar lijken, vooral als ze van verschillende aard zijn. Maar ze werken op hun eigen manier. Sommige vriendschappen kunnen er dus heel vreemd uitzien. Vooral als het verschillende soorten zijn of als het geen hond met zijn baasje is. Maar ze werken allemaal op hun eigen manier. Zoals in het geval van een aanhankelijke kat die de schubben van zijn leguanenvriend krabt. Ook al leven ze omringd door andere dieren.

Tussen honden, slangen, schildpadden en vogels brengt een mannelijke leguaan met de naam Igu Senpai het liefst tijd door met zijn kat. Hij kan het zelfs heel goed vinden met deze kat en beschouwt hem als zijn beste vriend. Een vriendschap die ook te zien is op zijn sociale media, waar zijn schattige geknuffel veel mensen raakt.

Lees ook  Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

Zo ook deze mannelijke leguaan genaamd Igu Senpai, die ondanks het feit dat hij samenwoont met drie honden, een slang, verschillende schildpadden en vogels, heel goed overweg kan met zijn katachtige vriend, zoals te zien is op zijn twitteraccount @emichan_iguana.

5 foto’s van babykatten lezen waardoor je er een wilt hebben

Bron:Capture Instagram
Een aaibare kat gebruikt de schubben van zijn leguanenvriend om zichzelf te krabben.

De kat is meestal meerdere uren per dag bezig om met zijn kop over de harde, geschubde kop van de leguaan te wrijven, wat hij niet erg lijkt te vinden. In feite is het een manier voor de twee om een band op te bouwen, omdat het reptiel voelt hoe de zachte bal vacht hem streelt.

Lees ook  Wat gebeurt er als mijn kat frisdrank drinkt?

Bron:Capture Instagram

Sinds ze ontdekten dat ze allebei erg op hun gemak waren, brengen ze veel tijd samen door en knuffelen ze.

Bron:Capture Instagram

Bovendien kan Igu Senpai heel goed opschieten met de andere soorten die in zijn huis wonen. Zelfs de blauwe papegaai heeft de gewoonte om over hem heen te gaan staan en te zingen. Dit terwijl hij hem lekkere kusjes geeft.

Je kunt de video hier bekijken:

pic.twitter.com/0XfDsmO3yj

Om te lezen Deze hond redt zijn baasje van een cheeta aanval, die ernstige verwondingen opliep

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 13 juni 2023

Deze leguaan was ook te zien op het twitteraccount terwijl hij rustig de middag doorbracht met deze kat. In feite houden ze allebei van zonnebaden. Igu Senpai en de kat zijn nu de meest onafscheidelijke vrienden van hun hele familie. Hun vriendschap is erg loyaal.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!