Início » Dieren » Een koppel vond een foto van de treurigste hond in het asiel, het duurt 6 uur om hem te adopteren

Een koppel vond een foto van de treurigste hond in het asiel, het duurt 6 uur om hem te adopteren

© Een stel vindt een foto van de treurigste hond in een asiel en rijdt zes uur om hem te adopteren

In het hart van ieder mens is er een speciaal plekje gereserveerd voor dieren. Het zijn wezens vol liefde en loyaliteit die enorme vreugde in ons leven kunnen brengen. Dit is precies wat een echtpaar onlangs heeft meegemaakt, dat een foto zag van de meest trieste hond in het asiel en besloot er iets aan te doen.

Het begon allemaal toen een stel ontdekte tijdens het surfen op internet een bericht op sociale media over een hond genaamd Max. Op de bijgaande foto was Max te zien met tranende ogen. Het verdriet op zijn gezicht was zelfs door het scherm voelbaar.

Lees ook  ‘We zullen er alles aan doen om ze in leven te houden’

Het stel was meteen ontroerd door het beeld!

Ze wisten dat ze iets moesten doen om deze arme hond te helpen. Zonder aarzelen besloten ze de zes uur durende reis te maken om het asiel te bereiken.

Lees Likt uw hond zijn pootjes? Dit is wat dat betekent

Een koppel vond een foto van de treurigste hond in het asiel, het duurt 6 uur om hem te adopterenBron: Instagram vastleggen

Aangekomen bij het asiel, een stel hij werd vervolgens begroet door vrijwilligers en nam Max mee om hen te ontmoeten. Het was een magisch moment, vol emoties en vreugde. Max de hond, die er eerder verdrietig uitzag, was nu vol leven en sprong van vreugde bij het zien van zijn nieuwe vrienden.

Na enige tijd met Max te hebben doorgebracht, het echtpaar besloot dat ze een deel van hun gezin zou worden. Het was een eerlijk en liefdevol besluit. Dus vulden ze de adoptiepapieren in en brachten de hond naar een nieuw huis.
Een koppel vond een foto van de treurigste hond in het asiel, het duurt 6 uur om hem te adopterenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  Deze hond die niemand in het asiel wilde, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!

Sindsdien doet de hond het goed in de nieuwe omgeving.

Het echtpaar gaf hem alle liefde en zorg die hij verdiende en hij beantwoordde hun vriendelijkheid met onwrikbare loyaliteit. Max geniet nu van lange wandelingen in het park, spelletjes in de tuin en lange dutjes bij zijn nieuwe baasjes.

Een koppel vond een foto van de treurigste hond in het asiel, het duurt 6 uur om hem te adopterenBron: Instagram vastleggen

Tenslotte herinnert dit verhaal ons aan het belang ervan om ons hart te openen voor dieren in nood. Soms kan slechts één klein gebaar het leven van een levend wezen veranderen. Het echtpaar redde niet alleen Max, maar vond ook een eindeloze bron van liefde en geluk in zijn leven.

Lees Een hond wordt een paar dagen geadopteerd voordat hij wordt geëuthanaseerd, na vijf jaar wachten in een asiel

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!