Início » Dieren » Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheid

Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheid

© Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde alleen maar genegenheid winnen

We zijn geneigd te geloven dat de leeuw een agressief dier is. We zullen niet liegen, dit beest staat vaak bekend als gevaarlijk. Maar in sommige gevallen kan deze grote kat ook heel zachtaardig en knuffelig zijn!

Leeuw: Een van de meest populaire dieren onder toeristen!

Er zijn een groot aantal dieren in het park, maar sommige zijn interessanter dan andere. Tussen de beesten meest fascinerend er is een leeuw op dit soort plekken. Deze kat trekt altijd de aandacht van veel toeristen.

Als je vaak films en/of documentaires kijkt, weet je waarschijnlijk dat dit dier gevaarlijk is. Een leeuw is robuust, snel en kan zeer agressief zijn. Het is dus moeilijk om het niet te doen angst als je oog in oog komt te staan ​​met dit beest.

Lees ook  Deze 3 katten zijn professionele DJ's, hun techniek is indrukwekkend

Lees Hier zijn 4 factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw hond langer leeft

Aan de andere kant is het altijd goed om erop te wijzen dat dieren niet voor niets agressief worden. Dus als het bestaat geen voorbode van agressie Dit betekent dat deze dieren kalm en vriendelijk zijn. De leeuw is geen uitzondering op deze regel, sterker nog, degene waar we het met u over gaan hebben is daar het bewijs van.

Deze beroemde leeuw die aan populariteit won dankzij zijn vriendelijkheid haar naam is Filya. Terwijl de toeristen naar hem keken, besloot hij hen te benaderen. De kat zocht toen genegenheid bij mensen!
Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheidFacebook vastleggen

Gezellige tijd met toeristen in de bus!

Dit verhaal speelde zich af in park Taigan , op de Krim. Een toeristenbus kruiste Filja’s pad. Uiteraard was iedereen geïnteresseerd en wilde de leeuw een tijdje observeren.

Lees ook  Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringen

Terwijl de toeristen naar de leeuw keken, kwam deze geleidelijk dichterbij. Sommige mensen in de bus begonnen op dat moment waarschijnlijk bang te worden. En toch kwam Filya niet opdagen geen tekenen van agressie hij was heel zachtaardig.

Lees Familiehond merkt dat er iets mis is, redt leven van tiener

De leeuw likte enkele toeristen in het voertuig. Maar dat is niet alles, het dier heeft dat ook hij wreef over zijn gezicht op sommigen alsof hij wilde knuffelen. Filya toonde veel tekenen van genegenheid en de mensen in de bus beantwoordden dit ook.

Natuurlijk, zelfs als Filya dat niet doet ziet er niet agressief uit , er waren sommigen die bang waren. Echt, ook al is hij aardig, hij is nog steeds een leeuw. Als iets hem van streek maakte, kon hij gewelddadig worden.

Lees ook  Een beer hindert de toeristen en slaat hun tent aan stukken

Een leeuw springt in een bus met toeristen, hij wilde gewoon wat genegenheidFacebook vastleggen

Leo: Ondanks alles moet je voorzichtig blijven!

Filya was die dag gelukkig en wilde genegenheid, dat kan niemand ontkennen. De leeuw werd door veel mensen in voertuigen geaaid. Veel toeristen namen afbeeldingen katachtig.

Maar we zullen de mensen die bang waren voor Filya niet de schuld geven. Hij had een leeuw in hetzelfde park een vrouw aangevallen het was tijd Je moet dus voorzichtig zijn, want als dit soort beest besluit aan te vallen, kan dat rampzalige gevolgen hebben!

Lees Deze hond die ongewenst was in het asiel, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!