Início » Nieuws » Een leeuwin krijgt een onverwachte douche van een boze olifant

Een leeuwin krijgt een onverwachte douche van een boze olifant

Een leeuwin krijgt onverwachts een regenbui van een woedende olifant.

leeuw Op deze dag rustte een leeuwin achter een kleine stenen put. Ze genoot van de warmte van de zon en de rust van de bush. Ze wist niet dat ze een ontmoeting tegemoet ging die ze nooit zou vergeten!

Terwijl ze daar lag en genoot van haar omgeving, hoorde ze plotseling voetstappen. Het was echter niet het gebruikelijke geluid van een naderende prooi. Voordat ze het wist, verscheen er een olifant in de kuil.

De olifant doucht de leeuwin.

De leeuwin liet zich echter niet intimideren. Ook al wist ze dat ze niet met de olifant mocht spelen. Olifanten staan ​​niet op het menu van de leeuw. Dit betekent echter niet dat olifanten deze dieren tolereren. Ze vormen een bedreiging voor pasgeboren olifanten. Daarom jaagt een olifant elke keer dat een leeuw een leeuw ontmoet, deze weg.

Lees ook  Visueel mysterie: waar verbergt de krab zich op deze foto? Als je het snel ziet, heb je goede ogen!

De leeuwin probeerde zich terug te trekken, maar het was te laat. De Olifant slaakte een luide kreet en kwam dichterbij. Toen begon hij water uit de put te putten.

Een leeuwin krijgt een onverwachte douche van een boze olifantBron: Capture Instagram

De leeuwin was toen verbaasd en vroeg zich af. hoe te reageren. Ze had nog nooit zo’n woedende olifant ontmoet. Er gebeurt echter iets onverwachts: de olifant draait zich naar haar toe en spettert afkeurend water op haar!

De leeuwin was in de war, ze wist niet wat ze moest doen. Een olifant heeft haar nog nooit bespoten! De olifant liet haar echter weten dat hij niet welkom was.

Uiteindelijk besloot de leeuwin dat het beter was om zich terug te trekken en een andere rustplaats te zoeken. Toen ze wegging, schaamde ze zich.

Deze ontmoeting was onverwacht, maar ronduit komisch! De leeuwin en de olifant brachten hun dag door, misschien met hernieuwd respect voor elkaar.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!