Início » Dieren » Een liefhebbende hond troost een negen dagen oud weesveulen nadat zijn moeder is overleden

Een liefhebbende hond troost een negen dagen oud weesveulen nadat zijn moeder is overleden

© Een liefhebbende hond troost een negen dagen oud weesveulen nadat zijn moeder is overleden

Honden hebben sterke beschermende instincten en zullen vaak voor andere dieren zorgen als ze beseffen dat ze hulp nodig hebben. Zo ook bij deze hond, die de beschermengel en beste vriend werd van een verweesd veulen.

Een hond en zijn beste vriend een veulen

Vooral het overlijden was hartverscheurend voor veulen Sandy. Het veulen werd zelfs wees toen hij nog maar 9 dagen oud was. Maar hij werd snel opgevangen door een onverwachte vriend – we hebben het over Karla’s kleine hond Zip.

De hond Zip zou dan voelen verdriet veulen. Daarom bleef hij de hele nacht bij hem, hield hem gezelschap en streelde hem met één poot.

Lees waarom u uw hond nooit door een vreemde moet laten aaien

Lees ook  Hij voedt de wolvin, 2 maanden later komen er 3 wolven bij hem thuis

Unieke liefde

Het veulen verloor die nacht zijn moeder, maar kreeg diezelfde nacht zijn beste vriend terug. De hond accepteerde inderdaad snel de rol van vriend en beschermengel.

‘Ik denk dat hij het heeft geadopteerd en dat het zijn baby is’ zegt Karla. “Het laat hem weten dat hij niet alleen is.” »
Een liefhebbende hond troost een negen dagen oud weesveulen nadat zijn moeder is overledenFacebook vastleggen

Honden zijn emotioneel intelligente dieren. Ze lijken echt te begrijpen wanneer iemand dood is of in nood verkeert. Zip begreep de situatie daarom en aarzelde geen seconde om dit veulen te helpen.

‘Zip leek vanavond te begrijpen dat er iets mis was’ zei Karla. Daarna bleef de hond wekenlang elke dag voor Tye zorgen. Dus elke ochtend was hij opgewonden om zijn favoriete vriend te begroeten. Sindsdien is Tye uitgegroeid tot een groot, gezond paard en de liefde en steun van Zip hebben hem zeker veel geholpen.

Lees ook  Ontdek 8 leuke weetjes over katten die je zullen verbazen

Lees Een dove man adopteert een dove hond en leert hem gebarentaal

De liefde van een hond kon het veulen genezen

Tegenwoordig brengt Tye het grootste deel van zijn tijd door met zijn paardenvrienden. “Je kon zien dat als het veulen Zip nodig had, de hond er altijd voor hem was”, zei Karla. ‘En nu weet Zip dat het goed gaat met het veulen.’ »

Dit veulen en deze hond zullen zeker vrienden voor het leven blijven.

Een liefhebbende hond troost een negen dagen oud weesveulen nadat zijn moeder is overledenFacebook vastleggen

Een hond is veel meer dan een huisdier. Het is een metgezel, het hoort bij het gezin, het is een vertrouweling… En ieder gezin dat een hond heeft, begrijpt hoe bijzonder het kan zijn. Uw hond kan zien hoe het met u gaat, alleen al door naar u te kijken. Bovendien zal hij uw kinderen zelfs eerder dan u begrijpen als het gaat om hun emotionele toestand.

Lees ook  Het kitten kreeg de hulp die ze nodig had om gelukkig te leven met haar bijzondere aandoening

Honden weten hoe ze zeer belangrijke emotionele banden kunnen vormen met hun baasjes en zelfs met andere dieren van verschillende soorten. Het zijn loyale dieren die aan je zijde zullen blijven en van je zullen houden, wat er ook gebeurt. Honden zijn altruïstisch, ze hebben een zuivere en zuivere ziel, ze willen alleen jouw welzijn, jouw geluk aan hun zijde.

Om de poolvorstvoorspelling in Frankrijk te lezen: het beste advies om dieren en planten te beschermen

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!