Início » Dieren » Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Je houdt van je kat… maar hoe ver zou je gaan om haar te redden als ze in gevaar is? Zou jij een brandend gebouw tegenkomen om het te redden? Of zou je in een boom klimmen om je kat te redden omdat hij vastzat?

In Toronto werd de liefde van een man voor zijn kat op de proef gesteld toen ze vast kwam te zitten op een richel….. 6 verdiepingen in de lucht! Zonder aarzelen liep de man nonchalant over de smalle richel om zijn kat terug te halen. En het mooiste is dat redding op hoogte eenvoudig lijkt.

Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden

Als je deze hoogte ziet, zou je zeker op de deur van je buurman kloppen en hem vragen om je te helpen de kat terug te krijgen, wat hij in de eerste plaats deed. Deze dappere man moest echter snel nadenken om zijn kat te redden, want de buurman deed de deur niet voor hem open.

Lees ook  Deze man en deze wolf zijn onafscheidelijk, een fascinerende, onwaarschijnlijke vriendschap

Lees meer Een hond gered uit een donker asiel lacht dankbaar

Dit is wat de man de lokale media vertelde over de schokkende video van de redding op de richel:

“De kat probeerde onder het glas te komen en kwam bijna vast te zitten, ik was bang dat hij zichzelf zou bezeren… Hij zou waarschijnlijk vallen als hij nog een keer zou proberen te springen. Er moest snel iets gebeuren. Een man klimt van het ene balkon naar het andere om zijn kat te redden. Bron: Capture Instagram

De man legde uit dat hij gewoon de deur naar zijn balkon had geopend om wat frisse lucht te krijgen. Zoals gewoonlijk zette hij zijn manier op om de dieren te beschermen, het babyhekje. Ze moest zijn kat in het appartement houden.

Toen, in een fractie van een seconde, veranderde haar dag in een reddingsmissie. Haar rode kat rende meteen weg om op verkenning te gaan. Dus het duurde maar een seconde voordat zoiets gebeurde. Maar we zijn er zeker van dat deze daad van moed in de toekomst als vriendelijke herinnering zal dienen.

Lees ook  Een oudere hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Lees meer 5 voordelen van het thuis houden van katten

Toen hem werd gevraagd of hij bang was, antwoordde hij eenvoudigweg dat hij het leven van zijn kat boven het zijne stelde.

pic.twitter.com/HAqqTTXOvZ

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 8 juli 2023

“Ik wilde het gewoon terug. Awww!

Lees meer Van alle kattenrassen is dit de vriendelijkste ter wereld

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!