Início » Dieren » Een man redde twee verlaten pitbulls, die ook zijn leven redden

Een man redde twee verlaten pitbulls, die ook zijn leven redden

Een man redde twee verlaten pitbulls, die ook zijn leven redden

Bij het zoeken naar een nieuw huisdier is het altijd beter om te adopteren dan te kopen. Zo kun je een verlaten of zwerfhond een nieuw leven geven. En soms als je een dier redt, redt dat dier jou. Dat realiseerde een man zich toen twee pitbulls hem te hulp kwamen.

Een man, Robert McGowan, vond twee vrouwelijke pitbulls die een zwaar leven hadden en werden achtergelaten bij een plaatselijk dierenasiel.

Pitbulls zijn het ras dat het vaakst in asielen wordt aangetroffen.

Helaas hebben ze de reputatie agressieve honden te zijn, wat mensen ontmoedigt om ze te adopteren. Robert opende echter zijn hart en zijn huis voor deze twee arme honden. en noemde ze Ellabelle en Ladybug.

Lees ook  Een rouwend paard huilt over de kist van zijn eigenaar nadat hij er voor de laatste keer aan heeft gesnuffeld

Lees Wat betekent het als je kat tanden laat zien?

Hij gaf ze een liefdevol thuis en beide pitbulls bleken brave honden te zijn. Toen was er een tragisch incident dat hun ware aard onthulde.

Een man redde twee verlaten pitbulls - daarna brachten ze hem terug en redden zijn levenBron: Capture Instagram

Robert was op een avond in de garage toen hij gewelddadig werd aangevallen door vier vreemden. Ze wilden zijn auto stelen. De aanvallers vroegen hem om de sleutels en Robert vertelde hen dat ze in het huis waren…

Maar de mannen wisten niet wat ze nog meer in huis zouden aantreffen. Plots verdedigden beide pitbulls hun meester en joegen de aanvallers weg.

Een man redde twee verlaten pitbulls - daarna brachten ze hem terug en redden zijn levenBron: Capture Instagram “Ze joegen ze weg. “Mijn teven renden de garage in en verdedigden me.

“Mijn twee pitbulls stonden daar te blaffen om duidelijk te maken dat niemand me pijn kon doen. De vier vreemdelingen renden weg omdat ze zo bang waren.

Lees ook  Hond valt van balkon op de 9e verdieping, buurman vangt hem net op tijd op, held

Lees meer Een man redt een skeletachtig paard en zijn leven verandert voor altijd

Volgens M. Robert zijn de honden, ondanks de reputatie van hun ras, volgzaam en helemaal niet agressief. Ze zouden echter geen minuut aarzelen om aan te vallen als hun meester in gevaar was.

Dit verhaal laat zien hoe loyaal en liefdevol geredde honden kunnen zijn. Het is gemakkelijk voor te stellen hoe het zou zijn geworden als Robert ze niet mee naar huis had genomen. Robert vraagt iedereen om zijn verhaal te lezen en te overwegen om honden te adopteren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!