Início » Dieren » Een man redt een aantal puppy’s, maar ontdekt al snel dat ze niet zijn wat hij dacht!

Een man redt een aantal puppy’s, maar ontdekt al snel dat ze niet zijn wat hij dacht!

Een man redt de puppy’s, maar realiseert zich al snel dat ze niet zijn wat hij dacht!

Iedereen zou waarschijnlijk reageren als hij plotseling vijf puppy’s in zijn tuin zou ontdekken: …… Dat is precies wat Craig Mcgettrick overkwam.

Hij en een vriend kwamen een oude matras tegen toen ze het afval uit de tuin van zijn huis in Engeland haalden. Om van de matras af te komen, moesten ze hem optillen. Maar ze hadden nooit gedacht wat er onder lag.

Ze waren erg verrast toen ze vijf puppies onder de matras vonden.

Nadat hij de puppy’s had gevonden, nam Craig contact op met een plaatselijk dierenasiel en plaatste hij foto’s op Facebook in de hoop een nieuw thuis voor de puppy’s te vinden.

Lees ook  Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

Lees meer Tekenen dat je kat een voorkeur heeft voor een bepaald persoon

Maar uren later kwam Craig achter de waarheid over de puppies. En dat zou alles veranderen….

Muž zachrání štěňata, ale brzy zjistí, že nejsou taková, jak si myslel!Bron: Capture Instagram

Craig besloot de dieren mee te nemen. Hij nam vervolgens contact op met een lokaal dierenasiel en vroeg of hij voor de puppy’s kon zorgen. Voordat Craig de dieren naar het asiel bracht, plaatste hij echter een foto van de “puppy’s” op Facebook. Hij hoopte een nieuw thuis voor ze te vinden.

De foto van de puppy’s ging al snel viral. Ze vonden hun weg naar een man genaamd Martin Hemmington, oprichter van de National Fox Conservation Society.

Zodra hij de foto’s zag, haastte hij zich naar de telefoon en belde Craig. Maar niet omdat hij de dieren wilde adopteren.

Lees ook  Maddy, de hond met een gezicht vol woede en boosheid, is het gesprek van de sociale media!

Lees meer 5 kenmerken van zeer dominante katten, kijk of die van jou er een is

Muž zachrání štěňata, ale brzy zjistí, že nejsou taková, jak si myslel!Bron.

“We werden gecontacteerd via onze Facebookpagina door een lieve dame genaamd Beccie. Beccie stuurde de foto’s met de vraag of de baby’s op de foto’s echt puppy’s zijn,” schreef Hemmington in een Facebookbericht. “We hebben bevestigd dat dit absoluut niet het geval is. Beccie liet ons weten dat de dieren nu in het opvangcentrum zijn in de overtuiging dat het puppy’s zijn. Het waren echter jonge vossen.

Wat Craig dacht dat puppy’s waren, bleken vijf vossenwelpjes te zijn.

“Vossenwelpen lijken niet op vossen als ze puppy zijn. Daarom verwarren mensen ze vaak met puppy’s. Muž zachrání štěňata, ale brzy zjistí, že nejsou taková, jak si myslel! Bron: Capture Instagram

Paul nam ze mee naar de plek waar Craig de vossen had gevonden en bracht ze voorzichtig terug. Kort daarna zagen ze een vos de welpen naderen. Hun moeder vond uiteindelijk haar welpen….

Lees ook  Deze kat is als volwassen kat geadopteerd en is erg dankbaar voor deze kans!

Dankzij Craig, Beccie, Martin en alle anderen die foto’s hebben gedeeld, heeft de moedervos eindelijk haar welpen gevonden. Dat is geweldig!

Om te lezen Na een jaar in een asiel is een geredde pitbull eindelijk geadopteerd!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!