Início » Dieren » Een man redt een skeletachtig paard en zijn leven verandert voor altijd

Een man redt een skeletachtig paard en zijn leven verandert voor altijd

Alle dierenliefhebbers weten wat het betekent om voor onze geliefde viervoeters te zorgen. In goede en slechte tijden. De wereld is echter vol met mensen die dieren niet behandelen zoals ze behandeld zouden moeten worden. En dus als ze er genoeg van hebben, laten ze ze liggen. Helaas is dit bij dit paard ook gebeurd.

Een man redde een paard dat op een skelet leek

We horen vaak over honden of in de steek gelaten katten, maar zelden over in de steek gelaten paarden. Dit is echter gebeurd met Rivera, een geweldig paard. wit paard Het is bijna een sprookje. Hij werd in dramatische toestand gevonden in een nachtpark.

Volgens onze bron is er niet veel bekend over de eigenaren van het paard. Wat wel zeker is, is dat gezien de staat waarin het werd gevonden, het duidelijk lijkt dat het dier is mishandeld.

Lees ook  Haar huisdier moet geopereerd worden, ze verkoopt haar auto om zijn leven te redden

Lees meer Buck, de gevonden hond met meer dan 220 brokjes in zijn lichaam

Man redt paard dat eruitziet als een skelet - bedankt dat je het een tweede kans geeft!Bron: Capture Instagram

Een vader en zoon waren aan het vissen toen ze een door paarden getrokken voertuig hoorden naderen.

Ze hoorden het paard geluiden maken alsof het worstelde.

Ze schonken er toen geen aandacht aan, ze dachten waarschijnlijk dat het normaal was. Toen zagen ze een beeld op de grond dat in hun geheugen gegrift zou blijven: een skeletachtig paard.

Met hulp van kennissen en de sheriff wisten ze contact op te nemen met Bobbi Carne. Een vrouw die al 20 jaar van dieren houdt en ze redt!

Een man redt een skeletachtig paard, zijn leven verandert voor altijdBron: Capture Instagram

zei Bobbi Carne. dat het skelet van het paard meerdere verwondingen had veroorzaakt door voorwerpen over het hele lichaam. River had ook vrij nieuwe verwondingen aan zijn gezicht en zijkant. Volgens Bobbi werd dit veroorzaakt door het feit dat hij niet was vastgebonden aan de aanhanger op het moment van achterlaten.

Lees ook  Deze hond vond een thuis en werd teruggebracht naar het asiel, maar hij zal nooit ophouden met glimlachen.

Lees meer De reactie van een hond die zijn baasje vond nadat hij hem 3 jaar uit het oog was verloren

Samen met een team van vrijwilligers en lokale mensen zijn ze vervolgens met River naar de dierenarts gegaan. Het paard woog nog geen 220 kg. Het minimale gewicht van een paard is 380 kg. Dus zijn gezondheid was zorgelijk.

Een man redt een skeletachtig paard en zijn leven verandert voor altijdBron: Capture Instagram

De liefdadigheidsinstelling dekte de aanzienlijke veterinaire kosten van Rivera, evenals het voer, de benodigdheden en supplementen die nodig waren voor zijn herstel. Tegenwoordig gaat het goed met het paard en woont hij permanent bij de liefdadigheidsinstelling die hem in huis heeft genomen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!