Início » Dieren » Een man voedt wekenlang een zwerfkat en ontdekt dat hij 100 km van huis woont

Een man voedt wekenlang een zwerfkat en ontdekt dat hij 100 km van huis woont

© Een man voedt wekenlang een zwerfkat en ontdekt dat deze 100 km van zijn huis woont

Zwerfdieren hebben vaak verhalen die ons raken en ons doen nadenken over het medeleven en de zorg die ze verdienen. Eén verhaal dat de aandacht trok van veel dierenliefhebbers was dat van een man die wekenlang een ‘dakloze’ kat in huis nam. En dat was voordat we erachter kwamen dat deze kat niet verdwaald was. Sterker nog, hij was 100 km van huis.

Het begon allemaal toen de bewaker van het industriepark Ik heb een kat gevonden in een drukke straat. Daarom besloot hij hem mee naar huis te nemen. De kat leek gedesoriënteerd en had hulp nodig. Zo erg zelfs dat de man dacht dat het een verdwaald dier was.

De man zorgde wekenlang voor de kat en gaf hem eten, genegenheid en een veilige plek om te rusten. Er ontstond een bijzondere band tussen hen. De man begon er ook over na te denken om haar officieel te adopteren en haar tot lid van zijn familie te maken.

Lees ook  Ze adopteren een hond uit een asiel en nemen hem mee naar een vuurwerkshow - en de hel breekt los!

Om te lezen Overweeg om een ​​superkalm katje uit het asiel te adopteren, het is een totale chaos als hij eenmaal thuis is

Het begon allemaal toen een 5-jarige zwarte kat genaamd Ruby wegliep van haar huis

Deze kat woonde met haar gezin vlakbij een vrachtwagenstopplaats aan de hoofdweg. Hij moet in de auto zijn gestapt en zich daar misschien hebben verstopt. Gelukkig werd Ruby herenigd met haar rechtmatige eigenaar, Jordan Harvey. Maar 100 km verderop…

De verzorger voedde de schattige kat drie weken vóór de reünie. Hij dacht dat het een ‘zwerfkat’ was. De goedhartige man besloot uiteindelijk contact op te nemen met Cats Protection, een liefdadigheidsinstelling voor kattenbescherming.

De kat had een microchip

Het oorspronkelijke idee was als volgt gecontroleerd door vrijwilligers van de organisatie zijn gezondheid en meer. Ze ontdekten echter dat hij een microchip had. Dus begonnen de werknemers van het bedrijf alle gegevens van de chip te herstellen.

Lees ook  ontroerend verhaal van Félix, een hond op zoek naar hoop en liefde

Een man voedt wekenlang een zwerfkat en ontdekt dat hij 100 km van huis woontInstagram vastleggen

De door de microchip gemarkeerde locatie bevond zich op ca 100 kilometer van de plek waar de vermiste kat was.

Lees het hartverscheurende verhaal van een diepbedroefde hond die naast zijn overleden baasje wordt gevonden

De vrijwilliger zei dat ze toegang had tot alle details van de microarray-database. Telefonisch kon ze de eigenaar echter niet bereiken omdat het nummer verouderd was. Daarom stuurde ze een e-mail naar het vermelde adres en vroeg de eigenaar van het huisdier dringend contact op te nemen met de organisatie.

De eigenaar ging op dat moment op vakantie!

Daarom ging een van de vrijwilligers van de organisatie elke dag naar het industrieterrein om Ruby te voeden. “Zijn eigenaar hij belde me na deze brief en dacht eerst dat het oplichterij was. In feite was haar kat al twee jaar vermist.” Toen wilde hij natuurlijk zijn vermiste kat vinden.

Lees ook  Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

Een man voedt wekenlang een zwerfkat en ontdekt dat hij 100 km van huis woontInstagram vastleggen

“Toen Jordan arriveerde, ging de kat rechtstreeks naar hem toe.” Hij wist echt wie hij was en nam een ​​beslissing voor hem. Dit laat zien hoe belangrijk het is om uw katten te chippen en uw administratie up-to-date te houden.

De man was het gelukkigst toen hij zijn kat vond.

Lees Hij vindt vreemde eieren in zijn veld: als ze uitkomen, storten ze in

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!