Início » Dieren » Een man zet een ‘tehuis voor ouderen’ op als toevluchtsoord voor oude honden zonder onderdak

Een man zet een ‘tehuis voor ouderen’ op als toevluchtsoord voor oude honden zonder onderdak

© Een persoon opent een bejaardentehuis voor oudere, dakloze honden

Net als mensen worden honden ouder. Daarom hebben ze speciale zorg, meer aandacht en voortdurend veterinair overleg nodig. Bovendien vereist hun dieet specifieke ingrediënten en voedingsstoffen om hen te helpen hun gezondheid en spiermassa te behouden.

Al deze vereisten zijn vaak door sommige mensen gezien als onnodige uitgaven die, zonder het te weten, hun dieren in het wild achterlaten. In een poging deze situatie te verhelpen en ze nog een kans te geven, besloot de man een bejaardentehuis voor oudere honden te bouwen.

Een man opent een tehuis voor achtergelaten oudere honden

Russell Clothier is de man achter Shep’s Place. Een plek die seniorenhonden een waardig en liefdevol leven biedt. Alle honden met een paar extra grijze haren zijn welkom, of ze nu een huis hebben of op straat leven.

Lees ook  Hij vraagt ​​aan het asiel welke kat het minst adopteerbaar is, hun voorstel is ongelooflijk

Lees Moet u uw kat in uw bed laten slapen?

Nadat hij een zwerfhond had gered, realiseerde Russell zich dat de meeste verlaten honden ouderen waren. Dus besloot hij te reageren door een plek te creëren waar ze zich konden verstoppen en hun laatste dagen in alle rust konden doorbrengen.

Een man opent een bejaardentehuis om oudere, dakloze honden op te vangenEen man opent een bejaardentehuis om oudere, dakloze honden op te vangenInstagram vastleggen

Deze plaats heeft een grote tuin waar dieren kunnen rennen en spelen. Daarnaast helpen vrijwillige dierenartsen en de gemeenschap de medische kosten en voedselkosten te dekken.

‘We willen dat de plek zo aangenaam mogelijk is. Wij willen dat ze zich thuis voelen . De meeste van deze honden hebben al een huis. En dat de vrijwilligers en hun honden zich thuis voelen. »

Grote liefde voor dieren

Elke hond die ze uit een asiel of opvang opneemt, biedt een andere plek voor een hond. Deze man helpt de hele gemeenschap.

Lees ook  Ze heeft de hond een jaar lang verzorgd totdat ze hem mee naar huis kon nemen

Lees Dit echtpaar bouwt een treintje om al hun geredde honden te vervoeren

Dergelijke initiatieven laten ons zien dat het bestaat nog steeds mensen met een groot hart. En herinner ons er natuurlijk aan dat ons huisdier geen wegwerpartikel is. Hij is werkelijk een wezen dat het verdient om tot zijn laatste adem in waardigheid en liefde te leven.
Een man opent een bejaardentehuis om oudere, dakloze honden op te vangenEen man opent een bejaardentehuis om oudere, dakloze honden op te vangenInstagram vastleggen

Uiteindelijk is Shep’s Place Senior Dog Sanctuary ongetwijfeld een duidelijk voorbeeld dat tweede kansen bestaan ​​en dat oudere honden geweldige metgezellen zijn die altijd klaar staan ​​om je te vergezellen in de laatste jaren van je leven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!