Início » Dieren » Een meisje kocht een puppy die een uniek wild dier bleek te zijn

Een meisje kocht een puppy die een uniek wild dier bleek te zijn

© Meisje kocht een schattige puppy die een uniek wild dier bleek te zijn

Het is niet ongewoon dat mensen hun huisdieren als puppy krijgen. Maar wanneer ze opgroeien, zijn ze niet meer het ras dat hen beloofd was.

Bovendien is een zogenaamd huisdier soms ook een wild dier dat niet thuis gehouden kan worden.

Een meisje kocht een schattige puppy die een uniek wild dier bleek te zijn

Dit verhaal begon een jaar geleden. Een jong meisje kocht een huisdier in een dierenwinkel. Het zou gaan om een Pomeriaan keeshond puppy.

Lees Wat betekent het als een hond naar je buigt en waarom is het zo’n schattig gebaar?

Dit is een schattig miniatuurhondenras. Ze worden klein en hebben een zeer dikke en pluizige vacht. Spitzhonden worden dan ook wel vergeleken met kleine beertjes of knuffeldieren.

Lees ook  De ontroerende reactie van een hond als ze hoort dat haar pleeggezin haar voor altijd zal adopteren

Bron:Capture Instagram

In het begin zag de schattige witte puppy er vrij gewoontjes uit. Hij at regelmatig kipfilet, fruit en hondenvoer. Toen hij echter 3 maanden oud was, begon hij vreemd dierlijk gedrag te vertonen. Hij had toen een sterke eetlust voor rauw vlees en een jachtinstinct.

Bron:Capture Instagram

De transformatie van deze schattige puppy

Dan blijkt ” chien ook te veranderen. De snuit rekte meer dan nodig, de oren gingen naar de ledematen, het lichaam rekte zich ook uit. Bovendien werd de vacht veel dikker en de staart werd erg lang en pluizig. Bovendien blafte het dier niet meer. En het wilde geen bevelen meer opvolgen.

Toen de eigenaar met haar “Spike” ging wandelen, begonnen alle andere honden weg te rennen, te grommen, angst te tonen en zich te verstoppen.

Lees ook  Een kitten geboren met een misvormde poot liet iedereen sprakeloos achter

Lees Hoe laat je een kat een hond uitlaten?

Bron:Capture Instagram

De “puppy” woont al bijna een jaar bij zijn baasje. Toen besloot ze uit te zoeken wat haar dier zo speciaal maakt. Het was eigenlijk een echte poolvos, ook wel witte hond of rode vos genoemd. Het is een zeldzaam dier.

Het jonge meisje moest haar dier achterlaten in de dierentuin omdat hoe ouder de vos wordt, hoe meer zijn instincten ontwaken. Hij kan gevaarlijk worden voor de samenleving. Maar de eigenaar kan haar dier bezoeken

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!