Início » Dieren » Een merrie zit vast in een sloot, de brandweer komt haar helpen

Een merrie zit vast in een sloot, de brandweer komt haar helpen

© Een merrie zit vast in een sloot, de brandweer schiet haar te hulp

Brandweerlieden redden niet alleen mensen, maar grijpen ook in bij dierengevaar. Een dier dat zich in een moeilijke situatie bevindt, is immers niets bijzonders. Het geval van deze merrie die in een sloot viel, is daar het bewijs van.

Mare: Een dier dat een behoorlijk verschrikkelijk ongeluk heeft gehad!

Als we zeggen dat een dier in gevaar is, denken we vaak aan katten of honden. Echter, dieren uit grote maat zij hebben vaak ook hulp nodig. We horen vaak over gevallen waarin een koe of een merrie uit een gevaarlijke situatie wordt gered!

Een merrie is een dier dat af en toe een wandeling nodig heeft. In feite is het een soort dier dat graag wandelt, alleen of met een persoon. Onnodig te zeggen dat dit soms leidt tot onverwachte situaties !

Lees ook  Chip en Adele, verlaten puppy en kitten, worden onafscheidelijk

Lees De trouwe hond blijft tot het einde van zijn dagen aan de zijde van zijn meester

Een merrie zit vast in een sloot, de brandweer komt haar helpenBron: Instagram vastleggen

Ongelukken gebeuren, of er nu mensen of dieren bij betrokken zijn. En deze merrie waar we je over gaan vertellen, heeft een behoorlijk slecht seizoen gehad. een ding is zeker niemand zou dat willen ervaar hetzelfde als dit dier!

Vallen en vast komen te zitten in een greppel moet zeer traumatisch zijn. Deze merrie werd waarschijnlijk al bang als ze er alleen maar aan dacht zijn tijd zal komen . Laten we zeggen dat de brandweer net op tijd arriveerde om het dier te redden.

Een ongewoon ongeval in het departement Gard!

Het moet gezegd worden dat dit ongeval, dat plaatsvond in het departement Gard, verre van gebruikelijk is. We zullen het inderdaad niet horen niet vaak over een merrie die in een greppel valt. We mogen dus met recht zeggen dat het een ongewoon ongeval was!

Lees ook  5 redenen waarom een ​​kat graag kraanwater drinkt

Wanneer vond dit incident in het departement Gard, meer bepaald in Pompignan, plaats? Dit geval van een merrie die in een sloot valt, komt vandaan Afgelopen maandag 9 oktober . Het dier zat uiteraard vast en kon er niet zelfstandig uit komen.

Lees Waarom een ​​hond zucht: de betekenis van dit gedrag begrijpen

Een merrie zit vast in een sloot, de brandweer komt haar helpenBron: Instagram vastleggen

Volgens de ontvangen informatie probeerde deze merrie een helling op te rijden. Helaas was het dier waarschijnlijk niet erg oplettend en belandde in een sloot. De brandweer van Garda arriveerde op de plaats van het ongeval Rond 9.30 uur !

Het was verre van eenvoudig om deze merrie daar weg te krijgen. De brandweer moest een manier vinden om het dier uit de sloot te halen. Redders gebruikten een tiltechniek die bleek te zijn effectief en wist ze te redden.

Lees ook  Geredde zwerfhond kan niet stoppen met lachen en is nu 'gelukkigste hond ter wereld'

Mare: Veilig na dit ongewone incident!

Het moet worden erkend dat de brandweerlieden van Garda goed werk hebben geleverd. Zelfs van aangezicht tot aangezicht ingewikkelde situatie , slagen ze erin de merrie eruit te krijgen. De ander zag er getraumatiseerd uit, maar dat is normaal, het was een verschrikkelijke situatie!
Een merrie zit vast in een sloot, de brandweer komt haar helpenBron: Instagram vastleggen

Na het uitrijden uit de sloot controleerde de dierenarts de gezondheid van het dier. Merrie was goed volgens de professional. SDIS 30 specificeerde dat de eigenaar blij was dat het dier in orde was! De eigenaren van dit dier moeten er nu beter voor zorgen, zodat dit soort incidenten zich niet meer voordoen.

Lees Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!