Início » Dieren » Een miljardair biedt een absoluut ongelooflijk salaris om op zijn honden te passen

Een miljardair biedt een absoluut ongelooflijk salaris om op zijn honden te passen

Een miljardair bood een ongelooflijk salaris aan om op zijn honden te passen.

Dierenliefhebbers doen er alles aan om voor hun viervoeters te zorgen. Stel je voor dat deze mensen rijk waren! En dat is het geval voor dit miljardairsstel dat op zoek is naar een luxe hondenoppas om op hun honden te passen. Ze zijn bereid om geïnteresseerden een duizelingwekkend salaris te bieden.

Honden: Miljardair Werkgevers!

We kunnen rijkelijk uitgeven als we liefhebben. En alle dierenliefhebbers zijn zich bewust van het belang ervan. Maar voor die Amerikaanse miljardairs die in Londen wonen, overtreft hun blijk van genegenheid voor hun honden al onze verwachtingen.

Een miljardairspaar wil alleen het beste voor hun twee honden. En dus plaatsten de twee tortelduifjes een advertentie voor iemand die permanent voor hun honden zou zorgen. En de beloning die ze voorstelden zou in verhouding staan tot de vaardigheden van de gelukkige kandidaat met een geweldig salaris.

Lees ook  Ontroerende reactie van een hond die voor het eerst in zijn leven met een zacht speeltje speelt

Om te lezen Welk dier is sneller, een hond of een kat? Hier is het antwoord

Een miljardair biedt een absoluut ongelooflijk salaris om voor zijn honden te zorgenBron: Capture Instagram

Ze plaatsten de advertentie op Linkedin via Fairfax en Kensington. De eigenaren van de twee honden zijn bereid een enorme som geld te betalen, naar schatting minstens $ 127.000. . Een prijs gelijk aan bijna 117.000 euro voor een dienstjaar.

George Dunn, de wervingsmanager voor de baanbrekende advertentie, legde uit dat zijn klanten specifieke aanbevelingen hadden. Stellen zijn vooral op zoek naar een particuliere en professionele oppas. Aanvrager moet in staat zijn om de beste zorg voor hun twee honden te bieden.

Fatsoenlijke taken voor een goed salaris!

Het miljardairspaar is alleen op zoek naar iemand die geschikt en beter is in het veld. Twee tortelduifjes willen dat hun honden alleen het beste van hen krijgen. Bloei en wees veilig . Als je het geluk hebt om geaccepteerd te worden, moet je een reeks taken uitvoeren.

Lees ook  Uit onderzoek is gebleken dat katten meer gehecht zijn aan hun baasjes dan honden

De hondengeleider is verantwoordelijk voor het toedienen van de benodigde medicatie aan de honden. Hij moest ook elke beweging in de gaten houden. Hij moest toezicht houden op hun bewegingen door ze naar afspraken met de dierenarts en de kapper te rijden.

Lees meer Een makkelijke test om te zien of je hond je leuk vindt

Maar de tweede voorwaarde voor deze job is ook permanent samenwonen met hondenbezitters. Hierdoor kan de hondenwacht indien nodig op elk moment ingrijpen. Al deze te volgen regels gaan er dus van uit dat de geaccepteerde kandidaat een aanzienlijk aantal dingen zal moeten opofferen.

Bovenal moeten ze zijn sociale leven opschorten . Hij moest ook de klok rond werken en het schema van het gezin en hun honden nauwkeurig volgen. Ondanks deze omstandigheden solliciteerden veel mensen naar de baan.

Lees ook  Dierenarts breit 'nieuwe oren' voor gewonde hond op zoek naar een nieuw thuis

Honden: Meerdere aanvragen ontvangen!

Om aanvaard te worden, moet de sollicitant al zijn huidige activiteiten stopzetten. Het stel had iemand nodig die zeven dagen per week beschikbaar was. voor je honden. De inlener krijgt zes weken vakantie. Bij dit type werkgever mag de hondenoppas wel met een privéjet reizen.

Een miljardair biedt een absoluut ongelooflijk salaris om op zijn honden te passenBron: Capture Instagram

Hij zal Monaco van de ene op de andere dag kunnen bezoeken om voor hun honden te zorgen. Volgens George Dunn hebben al meer dan 400 kandidaten gesolliciteerd. Werkgevers zullen het dus moeilijk hebben om de juiste hondenoppas te kiezen!

Lees meer Een bejaarde hond die in een asiel is achtergelaten, vindt het huis van zijn dromen

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!