Início » Dieren » Een ongelooflijke ontmoeting met een toerist verandert het leven van een zwerfkat!

Een ongelooflijke ontmoeting met een toerist verandert het leven van een zwerfkat!

Een hongerige en noodlijdende zwerfkat wachtte wanhopig tot iemand hem zou opmerken en hem een ​​helpende hand zou bieden. Een voorbijganger zag hem en deed er alles aan om zijn vertrouwen te winnen en hem de hulp te geven die hij nodig had.

Een jonge zwerfkat kan nu hopen op een beter leven dankzij de toerist die haar ontdekte en de liefdadigheidsinstelling die haar opnam.

Een nieuw begin voor deze kat

Jonge vrouw lopen hij zag een zwerfkat in een zeer slechte gezondheid om hulp vragen. Het kleine rode wezentje stond op de parkeerplaats buiten een fastfoodrestaurant. Hij was toen erg mager, zijn vacht was vuil en zijn ogen waren gezwollen en troebel.

Lees verder voor de 4 gemakkelijkste huisdieren om thuis te verzorgen

Lees ook  Basenji, een hondenras dat zichzelf verzorgt als een kat en niet blaft.

Een ongelooflijke ontmoeting met een toerist verandert het leven van een zwerfkat!Facebook vastleggen

Hoewel hij blij leek dat iemand eindelijk belangstelling voor hem toonde, was de kat bijzonder bang. Zodra er een auto voorbijreed, zocht hij dekking. Nieuwsgierigheid en de behoefte om te redden brachten hem er echter toe terug te keren naar deze persoon.

De hulp die alles veranderde!

De toerist wist het te behouden dicht bij haar, sprak met zachte stem tegen hem en streelde hem. Ze begon toen onderdak te zoeken in de regio. Vervolgens nam ze contact op met het plaatselijke asiel.
Een ongelooflijke ontmoeting met een toerist verandert het leven van een zwerfkat!Facebook vastleggen

Vrijwilligers van de organisatie kwamen de kat ophalen en brachten hem naar hun pand. Ze hebben een kleine, rustige en comfortabele ruimte voor hem ingericht. Ze noemden hem toen Zesty.

Zesty leerde ontspannen en mensen vertrouwen.

De jonge kat was blij eindelijk een veilig gevoel en voldoende eten. Toch was hij nog steeds een beetje zenuwachtig. Naarmate de dagen verstreken, ontspande Zesty zich en begon mensen te vertrouwen. Eindelijk, hoe aanhankelijk hij ook is, is hij nu niet langer bang om mensen te benaderen en om een ​​knuffel te vragen.

Lees ook  Deze schattige golden retrieverhond maakt graag nieuwe vrienden tijdens treinreizen!

Na 50 jaar in ketenen te hebben geleefd, wordt deze olifant eindelijk bevrijd en huilt hij van vreugde

Een ongelooflijke ontmoeting met een toerist verandert het leven van een zwerfkat!Facebook vastleggen

Deze kat kreeg alle zorg die ze nodig had en kwam weer aan. “Op één troebel oog na is hij letterlijk perfect” , specificeert het goede doel. Zijn oog functioneert niet meer, maar er is ook geen sprake van een infectie. Daarom heeft Zesty geen operatie nodig. Hij kan een volkomen normaal leven leiden.

De situatie van de arme kat was erg slecht. Deze toerist gaf hem echter een tweede kans op het leven dat hij verdiende. Na zijn redding en overbrenging naar het asiel verbeterde de gezondheid van de kat aanzienlijk. Het personeel van het opvangcentrum plaatste foto’s op Instagram om hun verhaal te vertellen. “Een jaar geleden ontmoetten we de treurigste kat die we ooit in ons leven hebben gezien.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!