Início » Dieren » Een ongelukkige hond die nog nooit naar iemand heeft gekeken, die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer zin in het leven

Een ongelukkige hond die nog nooit naar iemand heeft gekeken, die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer zin in het leven

© De ongelukkige hond die naar niemand keek, die nooit liefde kende, krijgt weer levenslust

De arme hond zat in de dodencel te wachten, niemand wilde haar adopteren. Zijn leven stond op het spel…

Tot de dag dat Chelsea Elizabeth Cossairt haar foto op de website van het asiel zag. Geroerd door het verhaal van Clémentine vulde ze een adoptieaanvraagformulier in en werd onmiddellijk gebeld door een vrijwilliger. “De persoon bij Ginger’s Pet Rescue was verbijsterd en in tranen toen we naar haar vroegen. Ze vertelde ons dat van de honderden hondenadoptieaanvragen die ze de afgelopen weken hadden ontvangen, er geen enkele was ingediend voor Clementine.”

In tegenstelling tot anderen, ze besloot dat ze absoluut alles zou doen om het verlaten dier te helpen genezen en bloeien.

Lees ook  Na vijf jaar in het onbekende hinnikt een verdwaald paard prachtig als het zijn eigenaar ontmoet, een ontroerend weerzien

Lees Wat zijn de meest voorkomende ziekten bij honden en katten?

De betekenis van genegenheid voor een hond

Toen Chelsea Elizabeth Cossairt ontmoet Clementine en realiseert zich dat ze nooit liefde heeft gekend. “Ze was bang voor mensen en keek niemand in de ogen”, legt hij uit. Ze zei ook: “Ze beefde de hele tijd, verstopte zich achter het meubilair en zat met haar gezicht naar de muur.

Een ongelukkige hond die nog nooit iemand in de ogen heeft gekeken en die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer levenslustBron: Instagram vastleggen

Bij aankomst in uw nieuwe woning, De metamorfose van Clementine is begonnen. Ze raakte snel bevriend met haar pleegbroers en zussen Moose en Maple en zocht hun troost.

Wat zijn gezondheidsproblemen betreft, meerdere bezoeken aan de dierenarts waren noodzakelijk. Maandenlange behandeling voor infecties en allergieën zorgden ervoor dat de hond zich beter voelde.

Lees ook  Hun kat weigert hun oude vader te verlaten tot aan zijn laatste adem

Een ongelukkige hond die nog nooit iemand in de ogen heeft gekeken en die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer levenslustBron: Instagram vastleggen
Een transformatie die enkele maanden duurde

Clementine’s nieuwe familie gaf haar elke dag veel liefde en bleef haar steunen. Zeven maanden na haar redding begon ze eindelijk naar haar adoptieouders te kijken. Ze stopte zelfs met trillen.

Lees Deze hond kan niet geloven dat hij zojuist is geadopteerd na 2.381 dagen in het asiel

Een ongelukkige hond die nog nooit iemand in de ogen heeft gekeken en die nooit liefde heeft gekend, krijgt weer levenslustBron: Instagram vastleggen

“Ze kijkt graag in onze ogen als we haar aaien en is zeer attent als we met haar praten”, zegt Chelsea Elizabeth Cossairt.

Bron: Instagram vastleggen

Vandaag is Clementine een nieuwe hond. Haar eigenaren zeggen dat ze nieuwsgierig en speels is geworden. Ze voelen zich ook veilig. “Hij ligt aan onze voeten terwijl we thuis werken en houdt van buikmassages”, voegen ze eraan toe.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!